دلمه سیب زمینی تنوری
دسته بندی:
دیگر
زمان کل: 1:15
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- ـ سیب زمینی متوسط ۴ عدد
- گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
- قارچ ۲۰ عدد
- پیاز ۱ عدد
- نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
- کره ۱ الی ۲ قاشق
- روغن زیتون ۳ قاشق
- برای تزئین (سیب زمینی ۱ عدد ، زیتون درشت سبز ۱ عدد ، زیتون سیاه ۲ عدد )
دستور پخت
- سیب زمینی ها را شسته و با پوست در آب بپزید و پس از پختن پوست گرفته و رنده کنید و نمک اضافه کرده و خوب چنگ بزنید تا چسبنده شود و نمک در تمام قسمتها یکسان پخش شود.
- گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را با روغن زیتون و نمک و زردچوبه و فلفل روی حرارت تفت دهید سپس نصف لیوان آب اضافه کرده درب ظرف را ببندید و فرصت دهید بپزد و آبش تبخیر شود.
- قارچ را شسته و به قطعات ریز تقسیم کنید و روی حرارت زیاد با مقداری روغن زیتون و دو قاشق آبلیمو تفت دهید .
- قارچ و گوشت را مخلوط کنید.
- سیب زمینی را به شکل گلوله بزرگی در آورده و وسطش را گود کنید و با مخلوط گوشت و قارچ پر کنید .اطراف سیب زمینی را به هم آورده و با حرکت در دست آنرا شبیه تخم مرغ فرم دهید.
- طرفین سر (گونه ها)را با پشت قاشق کمی گود کنید و یک عدد زیتون در فسمت بینی در سیب زمینی فرو کنید
- روی سیب زمینی کره بمالید و آنرا روی یک کاغذ آلومینیوم آغشته به روغن در کف سینی فر بگذارید.
- شعله گریل را روشن و سینی را در فر بگذارید تا زمانیکه سطح سیب زمینی کمی برشته شود .
- دلمه را از فر در آورید وبرای آن با زیتون سیاه یا انگور سیاه چشم بگذارید و با استفاده از یک سیب زمینی رنده و سرخ شده ، خارهای جوجه تیغی را درست کرده و در پشت آن فرو کنید به این ترتیب یک دلمه بزرگ و به شکل جوجه تیغی درست کرده اید و از خوردن آن همراه با خانواده لذت ببرید.
برای تزئین از گردو هم می توان استفاده کرد.