سالاد اندونزی
زمان کل: 0:50
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- سیب زمینی 500گرم
- گوجه فرنگی 2عدد متوسط
- نخود فرنگی پخته 200 گرم
- كالباس 300 گرم
- خیار شور 300 گرم
- سس مایونز به مقدار لازم
- گل کلم پخته شده 300 گرم
- هویج پخته شده 200 گرم
دستور پخت
- گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد كنید..سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید.در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نمایید.