فلفل دلمهای شکم پر با برنج و نخود فرنگی
زمان کل: 1:000
زمان پخت: 0:10
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:50
موارد مورد نیاز
- فلفل دلمهای: 4 عدد در رنگهای مختلف
- برنج قهوهای: یک دوم پیمانه
- گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
- نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر
- آب گوجهفرنگی: یک پیمانه
- گشنیز خرد شده
- آجیل خرد شده برای تزیین
- نمک و فلفل برای تزیین
- روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
دستور پخت
- سر فلفلهای دلمهای را با چاقوبرش داده و تخمهای آنها را خارج کنید و کنار بگذارید.
- درون قابلمهای برنج قهوهای را با نصف قاشق سوپخوری روغن همراه با آب گوجهفرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.
- در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.
- درون فلفلها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آنها ر به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.
موارد مشابه
گراتن سیب زمینـی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
خامه
,
سیب زمینی
,
سیر
,
شیر
,
قارچ