اردور قارچ با پنیر فتا
موارد مورد نیاز
- پنير فتاي خرد كرده: 125 گرم
- آب گوجه فرنگي : 3 قاشق سوپخوري
- پياز ريز خرد كرده :1 قاشق سوپخوري
- جعفري خرد كرده :1 قاشق سوپخوري
- آبليموي تازه : 1 قاشق چايخوري
- فلفل : به ميزان لازم
- شكر قهوه اي : 1 قاشق سوپخوري
- قارچ درشت : 10 عدد
- آرد سوخاري : 1 قاشق سوپخوري
- پنير پارمسان : 1 قاشق سوپخوري
دستور پخت
- در ظرف بزرگي پنير فتا ،آب گوجه فرنگي ، پياز،جعفري و آبليمو را با هم مخلوط كنيد و فلفل سياه و شكر را بيفزائيد و كنار بگذاريد . قارچ ها را خوب بشوئيد و خشك كنيد.سپس پايه ي قارچ ها را جدا كنيد و آن ها را در ظرف نسوزي بچينيد و با مواد قبلي پر كنيد . حالا مخلوط آرد سوخاري و پنير پارمسان را روي قارچ ها بريزيد و درفر(تاون)گرم شده با دماي 180درجه ي سانتيگراد ،به مدت تقريبي 10-15 دقيقه قرار دهيد تا طلائي رنگ شود.
نکته ی خواندنی
قارچ از جمله سبزیجات مفید است که ارزش املاح آن بالا می باشد .به جز ویتامین های B9(اسید فولیک) و B6(پریدوکسین) ،تمام منابع ویتامینی و املاح قارچ در ا ثر طبخ خوب حفظ می شود.