سالاد نودل چینی
زمان کل: 0:45
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- مرغ آبپز خرد شده=یک پیمانه
- جعفری خرد شده=یک پیمانه
- هویج رنده شده=یک پیمانه
- پیاز خرد شده= 3 قاشق غذاخوری
- مایونز کم چرب=1/4 لیوان
- خامه کم چرب=1/4 لیوان
- نودل (رشته چینی)آماده=یک بسته
دستور پخت
- سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
- در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
- نودل را (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ اضافه می کنیم.
- برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود. نودل یا همان رشته در تمام فروشگاه های مواد غذایی موجود است.