سالاد هندوانه و پنیر فتا

دسته بندی: پیش غذا
مناسب برای: پیش غذا

زمان کل: 0:45
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15

موارد مورد نیاز

  • 4 (نزدیک به 400 گرم) قاچ هندوانه، بدون هسته
  • یک پیاز قرمز کوچک، بدون پوست، قاچ قاچ شده، ریشه آن دست نخورده باشد
  • روغن زیتون
  • دو قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون extra virgin
  • یک قاشق سوپ‌خوری سرکه بالزامیک
  • 125گرم (1/2 لیوان) پنیر فتا
  • دو قاشق سوپ‌خوری مغز پسته، خرد شده
  • برگ‌های تازه جعفری، برای سرو کردن

دستور پخت

  • یک قابلمه روغن زده را روی حرارت زیاد بگذارید. هر طرف قاچ‌های هندوانه را برای یک دقیقه بپزید، یا تا زمانی که کمی سیاه شدند. آنها را به یک ظرف منتل کنید. پیاز قرمز را به قابلمه اضافه کنید. روی آن روغن زیتون بپاشید. دو طرف آنها را برای 10 دقیقه بپزید یا تا زمینی که سیاه شدند.
  • روغن زیتون اکسترا ویرژین و سرکه را در یک ظرف کوچک ترکیب کنید. به آن فلفل اضافه کنید.
  • هندوانه، زیتون، فتا، پسته و جعفری را در یک ظرف به سلیقه خود بگذارید. با سس روی آن را بپوشانید.

موارد مشابه

اردور قارچ با پنیر فتا

دسته بندی: پیش غذا , دیگر
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: آرد سوخاری , پنیر پارمسان , پنیر فتا , جعفری , شکر قهوه ای , قارچ , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

سالاد نودل چینی

دسته بندی: پیش غذا , خوراک
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: جعفری , خامه , مرغ , نودالیت , هویج

دستور پخت

خورش ماست (اصفهانی)

دسته بندی: پیش غذا , خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: ماست , مرغ

دستور پخت

اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست

دسته بندی: پیش غذا , خوراک
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: پنیر پارمسان , روغن زیتون , سیر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت