سوپ پیاز فرانسوی


زمان کل: 1:00
تعداد نفرات: 6

موارد مورد نیاز

  • 60 گرم کره
  • 4 تا 5 عدد پیاز، باریک خلالی شده
  • 50 گرم (⅓ فنجان) آرد ساده
  • 2 لیتر آب
  • 1 بسته عصاره مرغ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 100 گرم پنیر سوییسی مرغوب، نیمی رنده شده و نیمی نگینی خرد شده
  • یک عدد نان باگت

دستور پخت

  • کره را در قابلمه ای با آب کرده و پیازها را اضافه کنید. به مدت 25 دقیقه آنها را با حرارت ملایم تفت بدهید و هر از چند گاهی آنها را هم بزنید.
  • پیاز باید رنگ طلایی متمایل به قهوه ای پیدا کند و کاراملی بشود (حالت چسبنده پیدا کند).
  • در مرحله بعد آرد را بیافزایید و سپس آب و عصاره غلیظ مرغ را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید.
  • تکه های پنیر را نیز به این مواد افزوده و بگذارید سوپ جوش بیاید.
  • پس از جوش آمدن حرارت آن را کم کنید تا آهسته به مدت 25 دقیقه با درب بسته بپزد. بعد از این مدت نمک و فلفل غذا را تنظیم کنید.
  • نان باگت را برش زده و روی آنها پنیر رنده شده بریزید. آنها را زیر حرارت زیاد گریل فر، قرار دهید تا پنیر آب شود.
  • سوپ را داخل کاسه بریزید و با برش های نان پنیری تزئین کنید.

موارد مشابه

آش سیرابی

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: صبحانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , جو , سبزی آش , سیر , سیرابی , عدس , گندم , لوبیا چیتی , ماش , نخود

دستور پخت

ژیگو فرانسوی

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , کره , گوشت , لوبیا سبز , لوبیا سفید , نخود , هویج

دستور پخت

چیکن انچیلادا

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , روغن زیتون , سیر , لوبیا چیتی , مرغ

دستور پخت

سوپ جو و گوشت گاو

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: برگ بو , پونه , جو , سیب زمینی , سیر , کرفس , گوشت , هویج

دستور پخت