سوپ پیاز فرانسوی
زمان کل: 1:00
تعداد نفرات: 6
موارد مورد نیاز
- 60 گرم کره
- 4 تا 5 عدد پیاز، باریک خلالی شده
- 50 گرم (⅓ فنجان) آرد ساده
- 2 لیتر آب
- 1 بسته عصاره مرغ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 100 گرم پنیر سوییسی مرغوب، نیمی رنده شده و نیمی نگینی خرد شده
- یک عدد نان باگت
دستور پخت
- کره را در قابلمه ای با آب کرده و پیازها را اضافه کنید. به مدت 25 دقیقه آنها را با حرارت ملایم تفت بدهید و هر از چند گاهی آنها را هم بزنید.
- پیاز باید رنگ طلایی متمایل به قهوه ای پیدا کند و کاراملی بشود (حالت چسبنده پیدا کند).
- در مرحله بعد آرد را بیافزایید و سپس آب و عصاره غلیظ مرغ را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید.
- تکه های پنیر را نیز به این مواد افزوده و بگذارید سوپ جوش بیاید.
- پس از جوش آمدن حرارت آن را کم کنید تا آهسته به مدت 25 دقیقه با درب بسته بپزد. بعد از این مدت نمک و فلفل غذا را تنظیم کنید.
- نان باگت را برش زده و روی آنها پنیر رنده شده بریزید. آنها را زیر حرارت زیاد گریل فر، قرار دهید تا پنیر آب شود.
- سوپ را داخل کاسه بریزید و با برش های نان پنیری تزئین کنید.
موارد مشابه
سوپ لوبیا چیتی با مرغ
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مواد مورد نیاز:
پونه
,
پیازچه
,
زیره
,
سیر
,
فلفل دلمهای
,
گوجه فرنگی
,
لوبیا چیتی
,
مرغ