سوپ کدو تنبل بریانی
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
زمان کل: 1:5
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- کدو تنبل (پوست کنده، خرد شده به شکل مکعب های درشت) 1 عدد متوسط
- سیر (پوست نکنده) 2 حبه
- روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
- آویشن (جدا) 2 شاخه
- عصاره سبزیجات (کم نمک) 4 فنجان
- خامه 1/4 فنجان
- نمک طبق ذائقه
- فلفل طبق ذائقه
دستور پخت
- کدو تنبل را با حبه های سیر بریان می کنیم تا کاراملی و شیرین شود.
- کدو تنبل و سیر با عصاره سبزیجات و کمی آویشن ترکیب می شوند سپس سوپ با اضافه کردن کمی خامه آماده می شود.
- فر را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
- یک شاخه آویشن بردارید و انگشتانتان را از ساقه از پایین آرام به سمت بالا بکشید و برگ های آن را جدا کنید. سپس با یک چاقو برگ هایی را که از ساقه جدا شده اند درشت خرد کنید.
- در یک سینی فر تکه های کدو تنبل و حبه های سیر پوست نکنده را با روغن زیتون و آویشن درشت خرد شده هم بزنید . سپس کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. 25 دقیقه در فر بریان کنید.
- کمی قبل از اینکه کدو تنبل آماده شود، در یک قابلمه ی بزرگ عصاره سبزیجات و شاخه آویشن باقیمانده ی را در آن بریزید و گرم کنید. بگذارید 5 دقیقه آرام بجوشد.
- کدو حلوایی و سیر را به آن اضافه کنید. ابتدا پوست سیر را بکنید. با یک گوشتکوب برقی مخلوط را به ترکی بی نرم و یکدست با غلظتی مناسب تبدیل کنید.
- کمی خامه اضافه کنید و طبق ذائقه نمک و فلفل بپاشید.
موارد مشابه
سوپ گوجه فرنگی (سیر و پنیر)
مواد مورد نیاز:
آویشن
,
پنیر پارمسان
,
روغن زیتون
,
عصاره مرغ
,
گشنیز
,
گوجه فرنگی
سوپ جو با شیر و هویج
مواد مورد نیاز:
جو
,
خامه
,
سس سفید
,
سیب زمینی
,
شیر
,
عصاره مرغ
,
هویج