دیشلیق – آش دندونی تبریز
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مناسب برای:
عصرانه
زمان کل: 2:15
زمان پخت: 2:00
تعداد نفرات: 10
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- گندم: یک کیلو
- نخود آبگوشتی : نیم کیلو
- شیر : یک لیتر
- مغز گردو: نیم کیلو
- خلال پسته: نصف لیوان
- خلال بادام: نصف لیوان
- کشمش پلوئی: نیم کیلو
- پیازداغ : مقداری
- کره یا روغن حیوانی: 300 گرم
دستور پخت
- گندم رو بشورید و سه روز خیس کنید تو این مدت چند باری آبش رو عوض کنید تا زمانی که آبش تقریبا بی رنگ بشه بعد از سه روز، یه روز هم بزارید با شیر خیس بخوره بعدش شیر رو بریزید دور ( البته من میریزم تو خاک باغچه !) بعد گندم رو بزارید بپزه تا حسابی لعاب بندازه ( نباید آبکی بشه )
- نخود رو که قبلا پختید بهش اضافه کنید بزارید بجوشه وخوب لعابدار بشه کره رو اضافه کنید و ازرو گاز بردارید ، کشمش رو ازچند ساعت قبل خیس کنید وبه موادتون اضافه کنید ( درصورت تمایل میتونید کشمش رو کمی تفت بدید )تو ظرف مورد نظر بکشید و روش رو با مغزها ئی که تو مواد لازم نوشته شده و پیاز داغ بپوشونید.
نکته:بعضی ها این خوراک رو آبکی درست میکنند که تقریبا مثل آش میشه ، بستگی به سلیقه هرخونواده داره …تو خونواده ما روشش این طوریه که ته ظرف کمی لعاب و روغن جمع بشه کافیه
موارد مشابه
حلیم ماش و قمری (اصفهانی)
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سبزی
,
کلم قمری
,
گوشت
,
ماش
آش ماست (شیرازی)
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سبزی
,
گوشت
,
لپه
,
ماست
,
نخود