آش رشته

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: افطاری , ناهار

تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • رشته آش = یک کیلو گرم
  • لوبیا قرمز = 150 گرم
  • لوبیا چیتی = 150 گرم
  • عدس= 50 گرم
  • پیاز متوسط = 3عدد
  • اسفناج یا برگ چغندر = هفتصد و پنجاه گرم
  • تره و جعفری= نیم کیلو
  • کشک سائیده آماده = نیم لیتر
  • نمک وفلفل و زردچوبه = کمی
  • نعناع خشک = کمی

دستور پخت

  • حبوبات را چند ساعت قبل از شروع پخت در طرف آبی می گذاریم (می خیسانیم!)
  • لوبیا و عدس را در یک دیگ ریخته و می گذاریم که بجوش آید و پخته شود وآنها را کنار گذاشته
  • حالا سبزی ها و برگ چغندر یا اسفناج را کمی خورد کرده، نه آنقدر که خیلی خورد شود
  • در یک دیگ بزرگ آب می ریزیم و در همین حال پیاز را خورد کرده و در روغن سرخ می کنیم و کمی نعناع خشک را جداگانه در روغن سرخ می کنیم و کنار میگذاریم.
  • حال حبوبات را در داخل سبزیجات ریخته و کمی از پیاز های سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم حدود یک ربع بجوشد.
  • در آخر رشته ها را کم کم در دیگ ریخته و حدود ۲۰ دقیقه می گذاریم بجوشد و گاه گاهی بهم می زنیم که رشته ها نچسبد.
  • نمک و فلفل را به میزان لازم به آش می افزاییم (رشته آش معمولا کمی شور است. کشک هم نمک دارد، پس مراقب باشید)
  • آش جاافتاده که زیاد آبکی نیست را از روی آتش برداشته و با کشک مخلوط می کنیم و نعناع داغ و پیاز سرخ شده را برای تزئین روی آن می ریزیم .

موارد مشابه

سوپ اسفناج

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , پنیر ماسکارپونه , پیازچه , خامه , روغن زیتون , زیره , کرفس

دستور پخت

آش برگ مو (ارومیه‌ای)

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برگ مو , برنج , شوید , لپه , مرزه

دستور پخت

سوپ میوه

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر
مواد مورد نیاز: خامه , عسل , ماست

دستور پخت

آبگوشت ماهی تن با کاری

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , برنج , خامه , سیر , کدو , گوجه ‌فرنگی , ماهی

دستور پخت