تورش آش
موارد مورد نیاز
- گوشت....................................... ۱ کیلو
- نخود و لوبیا............................. مجموعا ۱۵۰ گرم
- باقلا مازندرانی..................................... نیم کیلو
- تره..جعفری..گشنیز..اسفناج.. نعناع..خلواش (سبزی محلّی شمالی) مجموعا ۱.۵ کیلو
- برنج.................................................. ۲۵۰ گرم
- گوجه سبز ریز خیلی ترش ...........................۱ کیلو
- سیر داغ......................................... روی آش ۲بته
دستور پخت
- گوشت را تکه تکه کرده و همراه با نخود و لوبیا میگذاریم کاملا بپزد.
- سپس باقلا را کمی پخته ،سبزی را هم خرد می کنیم و میگذاریم بپزد.
- برنج را هم به سبزی اضافه میکنیم و میگذاریم باهم بپزند.
- وقتی مواد پختند،آنها را باهم مخلوط میکنیم.
- گوجه سبز ترش را به آن اضافه میکنیم ،شعله گاز را کم کرده و میگذاریم آش جا بیفتد.
- به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم. نعناع داغ و سیر داغ درست میکنیم و روی آش می ریزیم ،آش ترش آماده است.
موارد مشابه
ته انداز بادنجان (بوشهر)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
برنج
,
عصاره مرغ
سوپ سبزیجات مغذی
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مواد مورد نیاز:
روغن زیتون
,
سیر
,
گوجه فرنگی
,
گوشت چرخکرده
,
لوبیا قرمز
,
هویج
سوپ قارچ با سس سفید
مواد مورد نیاز:
آرد
,
خامه
,
شیر
,
قارچ