تورش آش

مناسب برای: شام , میان وعده , ناهار

موارد مورد نیاز

  • گوشت....................................... ۱ کیلو
  • نخود و لوبیا............................. مجموعا ۱۵۰ گرم
  • باقلا مازندرانی..................................... نیم کیلو
  • تره..جعفری..گشنیز..اسفناج.. نعناع..خلواش (سبزی محلّی شمالی) مجموعا ۱.۵ کیلو
  • برنج.................................................. ۲۵۰ گرم
  • گوجه سبز ریز خیلی ترش ...........................۱ کیلو
  • سیر داغ......................................... روی آش ۲بته

دستور پخت

  • گوشت را تکه تکه کرده و همراه با نخود و لوبیا میگذاریم کاملا بپزد.
  • سپس باقلا را کمی پخته ،سبزی را هم خرد می کنیم و میگذاریم بپزد.
  • برنج را هم به سبزی اضافه میکنیم و میگذاریم باهم بپزند.
  • وقتی مواد پختند،آنها را باهم مخلوط میکنیم.
  • گوجه سبز ترش را به آن اضافه میکنیم ،شعله گاز را کم کرده و میگذاریم آش جا بیفتد.
  • به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم. نعناع داغ و سیر داغ درست میکنیم و روی آش می ریزیم ،آش ترش آماده است.

موارد مشابه

ته انداز بادنجان (بوشهر)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , برنج , عصاره مرغ

دستور پخت

سوپ سبزیجات مغذی

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , سیر , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده , لوبیا قرمز , هویج

دستور پخت

دلمه بادمجان ترکی

دسته بندی: غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , پنیر پیتزا , جعفری , گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت

سوپ قارچ با سس سفید

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , خامه , شیر , قارچ

دستور پخت