سوپ جو و گوشت گاو

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: افطاری , پیش غذا

زمان کل: 2:0
زمان پخت: 1:45
تعداد نفرات: 8
زمان آماده سازی: 0:15

موارد مورد نیاز

  • 350 گرم گوشت گاو یا گوشت کبابی بره، برش خورده در 2.5 سانتی متر
  • 1 قاشق سوپخوری روغن مایع
  • 400 گرم آب گوشت
  • 1 پیمانه پیاز خرد شده (1 عدد بزرگ )
  • 2/1 پیمانه کرفس خرد شده ( 1ساقه )
  • 1 قاشق سوپخوری پونه کوهی یا ریحان
  • 4/1 قاشق سوپخوری فلفل سیاه
  • 2 عدد سیر
  • 1 عدد برگ بو
  • 300 گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • 1 پیمانه هویج پوست کنده و خرد شده یا 2/1 پیمانه سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده
  • 3/2 پیمانه جو زود پز

دستور پخت

  • ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت، پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید.با حرارت ملایم برای 1:30 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).
  • گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد).
  • سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.

موارد مشابه

سوپ دریایی با زنجبیل

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , پیازچه , تره فرنگی , خامه , زنجبیل , سرکه , سیب زمینی , کره , کلم بروکلی , ماهی , میگو

دستور پخت

آش غوره

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی آش , عدس , غوره , گوشت , لوبیا چیتی , ماش , نخود

دستور پخت

شله زرد

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: بادام , برنج , پسته

دستور پخت

آبگوشت کشک (ملایر)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برشتوک , برنج , چغندر , کشک , گوشت , لپه

دستور پخت