سوپ جو و گوشت گاو
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
زمان کل: 2:0
زمان پخت: 1:45
تعداد نفرات: 8
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- 350 گرم گوشت گاو یا گوشت کبابی بره، برش خورده در 2.5 سانتی متر
- 1 قاشق سوپخوری روغن مایع
- 400 گرم آب گوشت
- 1 پیمانه پیاز خرد شده (1 عدد بزرگ )
- 2/1 پیمانه کرفس خرد شده ( 1ساقه )
- 1 قاشق سوپخوری پونه کوهی یا ریحان
- 4/1 قاشق سوپخوری فلفل سیاه
- 2 عدد سیر
- 1 عدد برگ بو
- 300 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- 1 پیمانه هویج پوست کنده و خرد شده یا 2/1 پیمانه سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده
- 3/2 پیمانه جو زود پز
دستور پخت
- ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت، پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید.با حرارت ملایم برای 1:30 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).
- گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد میریزیم شعله را کم کرده و میگذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله میتوان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد).
- سپس برگ بو را از آن خارج میکنیم .غذا آماده سرو است.
موارد مشابه
سوپ قارچ با سبزیجات
مواد مورد نیاز:
بلغور
,
پودر جوانه گندم
,
جعفری
,
جو
,
سیب زمینی
,
شیر
,
قارچ
,
کدو
,
هویج
آش شله مشهدی
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده:
افطاری
مواد مورد نیاز:
باقالی
,
برنج
,
بلغور
,
دارچین
,
گوشت
,
لوبیا چیتی
,
لوبیا سفید
,
لوبیا قرمز
,
نخود