سوپ جو و گوشت گاو
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
زمان کل: 2:0
زمان پخت: 1:45
تعداد نفرات: 8
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- 350 گرم گوشت گاو یا گوشت کبابی بره، برش خورده در 2.5 سانتی متر
- 1 قاشق سوپخوری روغن مایع
- 400 گرم آب گوشت
- 1 پیمانه پیاز خرد شده (1 عدد بزرگ )
- 2/1 پیمانه کرفس خرد شده ( 1ساقه )
- 1 قاشق سوپخوری پونه کوهی یا ریحان
- 4/1 قاشق سوپخوری فلفل سیاه
- 2 عدد سیر
- 1 عدد برگ بو
- 300 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- 1 پیمانه هویج پوست کنده و خرد شده یا 2/1 پیمانه سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده
- 3/2 پیمانه جو زود پز
دستور پخت
- ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت، پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید.با حرارت ملایم برای 1:30 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).
- گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد میریزیم شعله را کم کرده و میگذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله میتوان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد).
- سپس برگ بو را از آن خارج میکنیم .غذا آماده سرو است.
موارد مشابه
آش غوره
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سبزی آش
,
عدس
,
غوره
,
گوشت
,
لوبیا چیتی
,
ماش
,
نخود
آبگوشت کشک (ملایر)
مواد مورد نیاز:
برشتوک
,
برنج
,
چغندر
,
کشک
,
گوشت
,
لپه
آش دوغ
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سبزی
,
گوشت
,
ماست
,
نخود
سوپ ماست
مواد مورد نیاز:
جعفری
,
رشته سوپ
,
سیب زمینی
,
گشنیز
,
گوشت
,
ماست چکیده
,
هویج