سوپ جو با شیر و هویج
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- جو: 2 پیمانه
- هویج:3-4 عدد متوسط
- سیب زمینی متوسط:2 عدد
- شیر:2 لیوان
- آبلیمو:1/3 لیوان
- سس مایونز:2/3 لیوان
- آب مرغ صاف شده:یک لیوان(هر چه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه)
- خامه:دو قاشق غذاخوری(اگر دوست داشتید)
- کره:یک تکه کوچک
- نمک و فلفل
دستور پخت
- جو را با کمی اب می پزیم و سپس جو پخته را آب مرغ می گذاریم حدود 15 دقیقه بجوشد.
- پس از آن هویج نگینی شده را به مواد اضافه می کنیم تا هویج هم پخته شود.
- وقتی هویج نیم پخت شد،سیب زمینی نگینی شده را می ریزیم(سیب زمینی را می توانیم با رنده درشت درست کنیم).
- وقتی مواد کامل پخت.سس را با آبلیمو مخلوط می کنیم و در قابلمه میریزیم و دائم هم میزنیم تا سس نبرد.
- بعد از یک ربع نمک و فلفل و خامه و شیر را اضافه می کنیم تا وقتی جوش بزند
- بعد از جوشیدن شیر غذا آماده است.
نکته: می تونید اگر سوپ شل شد یک قاشق آرد به سوپ بزنید که فکر نکنم نیاز باشد.
موارد مشابه
آش عدس بلغور (سنندج)
مواد مورد نیاز:
بلغور
,
سیب زمینی
,
عدس
سوپ جو با شیر و هویج
مواد مورد نیاز:
جو
,
خامه
,
سس سفید
,
سیب زمینی
,
شیر
,
عصاره مرغ
,
هویج
پیراشکی گوشت
مواد مورد نیاز:
خمیر پیراشکی
,
سیب زمینی
,
گوشت چرخکرده