سوپ شلغم و لبو

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت

زمان کل: 1:005
زمان پخت: 0:50
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:15

موارد مورد نیاز

  • لبو 3عدد
  • شلغم 3 عدد
  • آب 4 لیوان
  • سیر 2حبه
  • پیاز 2عدد کوچک
  • شکر، روغن، نمک و فلفل به مقدار دلخواه

دستور پخت

  • ابتدا شلغم، لبو و پیاز ها را ریز خرد کرده
  • با مقداری روغن پیاز و سیر ها را تفت می دهیم و شلغم را اضافه می کنیم،
  • نمک و فلفل را اضافه کرده و لبو ها و آب را اضافه می کنیم و می گذاریم 50 دقیقه بپزد
  • شکر را اضافه کرده و چاشنی ها را اندازه می کنیم
  • در آخر سوپ را داخل مخلوط کن ریخته تا صاف و یک دست شود
  • اگر غلظت سوپ مناسب نیست، یک قاشق غذا خوری آرد ذرت به آن اضافه کنید و بخوبی هم بزنید تا یکدست شود
  • سوپ را با مقداری خامه یا ماست چکیده سرو کنید.

تصور بوی نا مطبوع شلغم را از خود دور کنید این سوپ طعم و عطر متفاوتی دارد حتی می توانید مقدار کمی رزماری، یا زیره و حتی مقداری سیب زمینی هم به این سوپ اضافه کنید و از آن لذت ببرید .

موارد مشابه

سوپ کلم

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: سیر , عدس قرمز , کلم , گوجه ‌فرنگی , هویج

دستور پخت

دیشلیق – آش دندونی تبریز

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: عصرانه
مواد مورد نیاز: بادام , پسته , روغن حیوانی , شیر , کشمش , گردو , گندم , نخود

دستور پخت

سوپ جو و گوشت گاو

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: برگ بو , پونه , جو , سیب زمینی , سیر , کرفس , گوشت , هویج

دستور پخت

آش ترخینه (کردی)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: ترخینه , سبزی , عدس , کشک

دستور پخت