موساکا

مناسب برای: شام

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:45

موارد مورد نیاز

  • بادمجان : 4عدد متوسط
  • گوشت چرخ کرده : 150 گرم
  • سیب زمینی : 2عدد متوسط
  • پنیر پیتزا : 100گرم
  • سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، شوید) : به مقدار لازم
  • رب : به مقدار لازم
  • نمک و ادویه : به مقدار لازم

دستور پخت

  • ابتدا بادمجان ها را پوست میکنیم و به صورت ورقه های نازک درآورده و سرخ می نماییم.
  • سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت داده و رب ، نمک و ادویه را به آن اضافه می نماییم.
  • سبزی خرد شده را به گوشت اضافه می نماییم. سیب زمینی هارا به صورت خلال در آورده و سرخ می نماییم.
  • سپس در ظرفی که میتوان آن را در فر گذاشت بادمجان ها را میچینیم و روی آن را با گوشت میپوشانیم و سپس سیب زمینی ها را روی گوشت ها میریزیم و بعد از این مراحل روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم و روی ظرف را فویل میکشیم و ظرف را با دمای 160 درجه به مدت 30 الی 45 دقیقه داخل فر میگذاریم و سپس غذا را میل می نماییم.

موارد مشابه

پیراشکی سمبوسه مرغ

دسته بندی: پیش غذا , خوراک , غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , ماست , مرغ

دستور پخت

پیراشکی گوشت

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: خمیر پیراشکی , سیب زمینی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

قوروت (خراسان جنوبی)

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: کشک , گردو

دستور پخت

موساکا

مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: بادمجان , پنیر پیتزا , سیب زمینی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت