آش دوغ کردی
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 5
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- گشنیز 200گرم
- تره 200گرم
- نعنا 100-گرم
- نخود 1ویک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم .
- نیم برنج 1لیوان 45 دقیقه قبل خیس میکنیم
- دوغ محلی نیم کیلو
- ماست چکیده یک کاسه
- 2عددتخم مرغ
- نمک وفلفل
- سیر دو بوته
دستور پخت
- دوغ وماست را در 1لیتر آب حل کرده وبعد روی حرارت میگذاریم
- دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم تا دوغ و ماست نبرد
- کم کم به هم میزنیم وسپس سبزیها رو که درشت ساتوری کردیم اضافه می کنیم
- بعد نخود را اضافه کرده و رو حرارت ملایم میگذاریم هم میزنیم تا ته نگیرد
- ودرآخر نمک وفلفل را اضافه میکنیم
- این آش 45 دقیقه ای آماده میشود فقط باید مرتب هم زد.
- بعد سیرها را پوست گرفته رنده کرده وبعد سرخ کرده درآخرموقع سرو استفاده میکنیم.
موارد مشابه
قیمه ریزه نخودچی (اصفهانی)
مناسب برای وعده:
ناهار
مواد مورد نیاز:
آرد نخودچی
,
سیب زمینی
,
گوجه فرنگی
,
گوشت چرخکرده
کوکو شیرین (مشهدی)
مواد مورد نیاز:
آرد ذرت
,
تخم مرغ
,
سیب زمینی