خورش به (اصفهان)

مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • گوشت : 250-300 گرم
  • به : 500 گرم
  • سیب زمینی : یک عدد متوسط
  • پیاز : یک عدد کوچک
  • مربای آلبالو : 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
  • شکر : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : خیلی کم
  • روغن : یک قاشق غذاخوری
  • آب : 1.5 لیتر

دستور پخت

  • روغن رو توی قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم.
  • پیاز رو خرد می کنیم و به روغن اضافه می کنیم و تفت میدیم.
  • گوشت رو اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت میدیم.
  • آب رو اضافه می کنیم و درب قابلمه رو می بندیم و می گذاریم به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزه.
  • به و سیب زمینی رو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
  • آبلیمو و مربای آلبالو رو هم به مواد قابلمه اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم تا آروم به مدت 1 ساعت بپزه و جا بیفته.
  • در مدت یک ساعت آخر ، اصلا نباید درب قابلمه رو باز کنیم ، تا خورش رنگ قرمز خیلی قشنگی پیدا کنه.
  • درب قابلمه رو که بعد از یک ساعت باز کردیم ، با توجه به میل خودمون ، کمی شکر رو به همراه یک نوک انگشت نمک به اون اضافه می کنیم و آب اون رو اندازه می کنیم.
  • آب این خورش نباید زیاد باشه ، ولی نباید هم اصلا بدون آب باشه . با این مقادیری که گفتم باید حدود یک تا دو ملاقه آب توی قابلمه باشه.
  • بعد از 5 دقیقه خورش ما آماده است. نوش جان

نکته: این نوع خورش به، یه غذای کاملا اصفهانیه که هم به صورت کاملاً شیرین و هم به صورت ملس (ترش و شیرین) درست میشه. قبلاً این خورش همراه نون خورده می شده، ولی الآن در کنار برنج خیلی خوشمزه است.

موارد مشابه

ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

آش جو

مناسب برای وعده: افطاری , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , جو , سبزی آش , عدس , کشک , لوبیا چیتی , نخود

دستور پخت

کلانه (کردی)

مناسب برای وعده: صبحانه , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , سبزی

دستور پخت

دو پیازه میگو (بوشهری)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , میگو

دستور پخت