کلانه (کردی)
زمان کل: 0:40
زمان پخت: 0:10
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- آرد گندم 1 کیلو
- پیچک 1کیلو
- روغن حیوانی 150 گرم
- نمک به مقدار لازم
- شکر
دستور پخت
- ابتدا آرد گندم و آب را باهم مخلوط میکنیم تا تبدیل به خمیر شود
- حال خمیر را به تکه های مساوی تقسیم میکنیم و با هرکدام از تکه ها یک لایه ی نازک درست میکنیم
- وسط لایه های نازک خمیری یک مشت پیچک میریزیم بعد همانند دلمه آن را میپیچیم
- بعد برروی ساج میگذاریم تا بپزد
- حال مانند تیلیت آن را خرد میکنیم و در روغن حیوانی داغ میکنیم و روی نان ها میریزیم
- در صورت دلخواه میتوانیم دراین غذا شکر بریزیم
موارد مشابه
بربسل (کردی)
مواد مورد نیاز:
برگ بو
,
گوشت
,
لپه
,
ماست
آش شولی (یزدی)
مواد مورد نیاز:
آرد
,
چغندر
,
سبزی
,
سرکه
,
عدس
خورشت لوبیا سبز
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی
,
گوشت
,
لوبیا سبز