سالاد مرغ
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- کاهو 200 گرم
- سینه مرغ 1 عدد
- کلم سفید 100 گرم
- کلم قرمز دو برگ
- گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
- کنسرو ذرت 100 گرم
- سس فرانسوی به اندازه لازم
- کلم بروکلی 100 گرم
- کنسرو نخود فرنگی 100 گرم
دستور پخت
- سینه مرغ را با کمی آب، نمک، فلفل و زرد چوبه میپزیم. در این فاصله کاهو و کلم ها را خرد می کنیم. گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده به همراه ذرت و نخود فرنگی به مواد اضافه میکنیم. سینه مرغ پخته شده را مربع مربع خرد میکنیم به سالاد اضافه میکنیم کمی نمک و سس میزنیم. یک ساعت در یخچال میگذاریم. سالاد آماده سرو است.
نکته: این سالاد اگر تند باشد خوشمزه تر میشود.