سوپ شیر (جو و قارچ)


تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • بلغور جو: 2 پیمانه
  • هویج متوسط: 4 عدد
  • قارچ: 5 عدد
  • شیر: 1 لیتر
  • خامه: 2 قاشق غذاخوری
  • مرغ: نصف یک سینه

دستور پخت

  • بلغور جو را 12 ساعت خیس می کنیم.
  • مرغ را می پزیم.بلغور جو،هویج و مرغ را داخل آب میریزیم و با هم می پزیم (حدود 1-2 ساعت)
  • بعد شیر را اضافه می کنیم و یک ساعت همراه شیر سوپ را می بپزیم.
  • قارچ را ورقه ورقه کرده و تفت می‌دهید.
  • در آخر خامه و قارچ تفت داده شده را اضافه می کنیم.

سلام
من از طریق نمایشگاه با همسرم با این سایت آشنا شدم.اول با شوخی بود ما امروز وقتی سر زدم خوشم اومد.
یک نظر:من همیشه تو سوپ شیر،به جز خامه،شیر را 2 لیوان و سس مایونز هم 2/3 لیوان میریزم.ابلیمو هم شیرینی سوپ رو میگیره و خوشمزه تر میکنه.(سس و آبلیمو رو یک ربع آخر میریزیم و سریع هم میزنیم تا نبره)یک تکه کوچک کره هم خوبه.
فکر کنم کامل تر و خوشمزه تر میشه.

موارد مشابه

آش ماست (آذربایجان)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی , گندم , ماست , هویج

دستور پخت

آش ترشی با رشته

مناسب برای وعده: عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: اسفناج , رشته آش , سیر , شکر , عدس , کدو حلوایی , لوبیا چیتی , نخود

دستور پخت

خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , تخم مرغ , گوشت

دستور پخت

میرزا قاسمی

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , تخم مرغ , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت