سوپ شیر (جو و قارچ)


تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • بلغور جو: 2 پیمانه
  • هویج متوسط: 4 عدد
  • قارچ: 5 عدد
  • شیر: 1 لیتر
  • خامه: 2 قاشق غذاخوری
  • مرغ: نصف یک سینه

دستور پخت

  • بلغور جو را 12 ساعت خیس می کنیم.
  • مرغ را می پزیم.بلغور جو،هویج و مرغ را داخل آب میریزیم و با هم می پزیم (حدود 1-2 ساعت)
  • بعد شیر را اضافه می کنیم و یک ساعت همراه شیر سوپ را می بپزیم.
  • قارچ را ورقه ورقه کرده و تفت می‌دهید.
  • در آخر خامه و قارچ تفت داده شده را اضافه می کنیم.

سلام
من از طریق نمایشگاه با همسرم با این سایت آشنا شدم.اول با شوخی بود ما امروز وقتی سر زدم خوشم اومد.
یک نظر:من همیشه تو سوپ شیر،به جز خامه،شیر را 2 لیوان و سس مایونز هم 2/3 لیوان میریزم.ابلیمو هم شیرینی سوپ رو میگیره و خوشمزه تر میکنه.(سس و آبلیمو رو یک ربع آخر میریزیم و سریع هم میزنیم تا نبره)یک تکه کوچک کره هم خوبه.
فکر کنم کامل تر و خوشمزه تر میشه.

موارد مشابه

سوپ پسته با آب نارنج

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: آرد برنج , پسته , تره فرنگی , زیره , سیر , کره

دستور پخت

نان و پنیر و سبزی مجلسی

دسته بندی: پیش غذا , دیگر , غذای سنتی , نان
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر , تخم مرغ , خمیر مایه , سبزی , شکر , شیر

دستور پخت

میرزا قاسمی(گیلان)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , تخم مرغ , سیر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

سوپ ذرت

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , جعفری , خامه , ذرت , شیر , کرفس

دستور پخت