سوپ شیر (جو و قارچ)
موارد مورد نیاز
- بلغور جو: 2 پیمانه
- هویج متوسط: 4 عدد
- قارچ: 5 عدد
- شیر: 1 لیتر
- خامه: 2 قاشق غذاخوری
- مرغ: نصف یک سینه
دستور پخت
- بلغور جو را 12 ساعت خیس می کنیم.
- مرغ را می پزیم.بلغور جو،هویج و مرغ را داخل آب میریزیم و با هم می پزیم (حدود 1-2 ساعت)
- بعد شیر را اضافه می کنیم و یک ساعت همراه شیر سوپ را می بپزیم.
- قارچ را ورقه ورقه کرده و تفت میدهید.
- در آخر خامه و قارچ تفت داده شده را اضافه می کنیم.
سلام
من از طریق نمایشگاه با همسرم با این سایت آشنا شدم.اول با شوخی بود ما امروز وقتی سر زدم خوشم اومد.
یک نظر:من همیشه تو سوپ شیر،به جز خامه،شیر را 2 لیوان و سس مایونز هم 2/3 لیوان میریزم.ابلیمو هم شیرینی سوپ رو میگیره و خوشمزه تر میکنه.(سس و آبلیمو رو یک ربع آخر میریزیم و سریع هم میزنیم تا نبره)یک تکه کوچک کره هم خوبه.
فکر کنم کامل تر و خوشمزه تر میشه.