خاگینه-قیقناق


تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • آرد - چهار قاشق غذاخوري
  • تخم‌مرغ - چهار عدد
  • دارچين - يك قاشق چايخوري
  • پودرهل - مقداري
  • شكر - سه قاشق غذاخوري
  • گردوي خرد شده - مقداري

دستور پخت

  • ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم زده
  • سپس آرد، شكر، گردوي خرد شده و پودرهل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه كرده و هم زدن را ادامه مي‌دهيم.
  • از طرفي در تابه روغن ريخته و روي شعله مي‌گذاريم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه مي‌ريزيم، در آن را گذاشته و حرارت را كم كرده تا تخم‌مرغ‌ها بپزند.
  • بعد از پخت، خاگينه را در ظرف مناسبي گذاشته و روي آن را با دارچين و پودرقند تزئين مي‌كنيم.

موارد مشابه

قلیه ماهی (بندرعباسی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تمر هندی , شنبلیله , گشنیز , ماهی

دستور پخت

بورانی هویج

دسته بندی: پیش غذا
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: ماست , هویج

دستور پخت

املت ماکارونی

دسته بندی: املت
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , جعفری , سس کچاپ , گوجه ‌فرنگی , ماکارونی

دستور پخت

املت سیب زمینی و پنیر

دسته بندی: املت
مناسب برای وعده: شام , صبحانه
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , روغن زیتون , سیب زمینی

دستور پخت