خاگینه-قیقناق


تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • آرد - چهار قاشق غذاخوري
  • تخم‌مرغ - چهار عدد
  • دارچين - يك قاشق چايخوري
  • پودرهل - مقداري
  • شكر - سه قاشق غذاخوري
  • گردوي خرد شده - مقداري

دستور پخت

  • ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم زده
  • سپس آرد، شكر، گردوي خرد شده و پودرهل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه كرده و هم زدن را ادامه مي‌دهيم.
  • از طرفي در تابه روغن ريخته و روي شعله مي‌گذاريم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه مي‌ريزيم، در آن را گذاشته و حرارت را كم كرده تا تخم‌مرغ‌ها بپزند.
  • بعد از پخت، خاگينه را در ظرف مناسبي گذاشته و روي آن را با دارچين و پودرقند تزئين مي‌كنيم.

موارد مشابه

نیمرو با اشکال مختلف

دسته بندی: املت
مناسب برای وعده: صبحانه
مواد مورد نیاز: پاستا , تخم مرغ , سوسیس , فلفل دلمه‌‌ای

دستور پخت

کال کباب

دسته بندی: غذای محلی , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: انار , بادمجان , سبزی , سیر , گردو

دستور پخت

سالاد اندونزی

دسته بندی: پیش غذا , دیگر
مناسب برای وعده: پیش غذا , عصرانه
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , کالباس , گل کلم , گوجه ‌فرنگی , نخود فرنگی , هویج

دستور پخت

خورش ماست 2 (اصفهانی)

دسته بندی: پیش غذا , خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , گوشت , ماست

دستور پخت