خاگینه-قیقناق
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- آرد - چهار قاشق غذاخوري
- تخممرغ - چهار عدد
- دارچين - يك قاشق چايخوري
- پودرهل - مقداري
- شكر - سه قاشق غذاخوري
- گردوي خرد شده - مقداري
دستور پخت
- ابتدا تخممرغها را با چنگال هم زده
- سپس آرد، شكر، گردوي خرد شده و پودرهل را به تخممرغها اضافه كرده و هم زدن را ادامه ميدهيم.
- از طرفي در تابه روغن ريخته و روي شعله ميگذاريم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه ميريزيم، در آن را گذاشته و حرارت را كم كرده تا تخممرغها بپزند.
- بعد از پخت، خاگينه را در ظرف مناسبي گذاشته و روي آن را با دارچين و پودرقند تزئين ميكنيم.