عدس مجارستانی

مناسب برای: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • روغن زیتون:‌ 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ: 2 عدد، خرد شود.
  • سیر خرد شده: یک قاشق چای‌خوری
  • هویج: 3 عدد،‌ رنده شود.
  • ساقه کرفس: ‌2 عدد، خرد شود
  • بادنجان رنده شده: سه و نیم پیمانه
  • عدس خورده: یک و نیم پیمانه
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل: ‌نصف قاشق چای‌خوری
  • سرکه سیب: سه چهارم پیمانه
  • برگ ریحان: 2 عدد
  • آب سوپ: 7 پیمانه
  • پارسیله یا گشنیز خرد شده: کمی
  • پودر پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری
  • پنیر رنده شده:‌ نصف پیمانه

دستور پخت

  • در یک ظرف مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیازها را تاحدی که تغییر رنگ دهند سرخ کرده، سپس سیر، پاپریکا، کرفس و هویج را به ظرف اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.
  • بادنجان رومی، ‌آب مرغ، عدس؛ برگ ریحان، نمک و فلفل را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • سرکه سیب را به مخلوط اضافه کرده و شعله را از کم به متوسط تغییر داده تا زمانی که جوش آید، سپس روی حرارت کم مخلوط را به مدت یک ساعت یا تا زمانی‌ که عدس‌های آن نرم شوند بپزید.
  • سوپ را در ظرف‌های مورد نظر ریخته و روی آن‌ها، بادنجان رومی خرد شده و پنیر پارمسان بریزید.

موارد مشابه

سوپ قارچ با سبزیجات

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: بلغور , پودر جوانه گندم , جعفری , جو , سیب زمینی , شیر , قارچ , کدو , هویج

دستور پخت

آش دوغ

مناسب برای وعده: عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی , گوشت , ماست , نخود

دستور پخت

سوپ عدس

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد ذرت , شیر , عدس , کرفس , گوجه ‌فرنگی , هویج

دستور پخت

سوپ عدس قرمز

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , سرکه , سیر , عدس قرمز , کرفس , هویج

دستور پخت