عدس مجارستانی

مناسب برای: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • روغن زیتون:‌ 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ: 2 عدد، خرد شود.
  • سیر خرد شده: یک قاشق چای‌خوری
  • هویج: 3 عدد،‌ رنده شود.
  • ساقه کرفس: ‌2 عدد، خرد شود
  • بادنجان رنده شده: سه و نیم پیمانه
  • عدس خورده: یک و نیم پیمانه
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل: ‌نصف قاشق چای‌خوری
  • سرکه سیب: سه چهارم پیمانه
  • برگ ریحان: 2 عدد
  • آب سوپ: 7 پیمانه
  • پارسیله یا گشنیز خرد شده: کمی
  • پودر پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری
  • پنیر رنده شده:‌ نصف پیمانه

دستور پخت

  • در یک ظرف مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیازها را تاحدی که تغییر رنگ دهند سرخ کرده، سپس سیر، پاپریکا، کرفس و هویج را به ظرف اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.
  • بادنجان رومی، ‌آب مرغ، عدس؛ برگ ریحان، نمک و فلفل را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • سرکه سیب را به مخلوط اضافه کرده و شعله را از کم به متوسط تغییر داده تا زمانی که جوش آید، سپس روی حرارت کم مخلوط را به مدت یک ساعت یا تا زمانی‌ که عدس‌های آن نرم شوند بپزید.
  • سوپ را در ظرف‌های مورد نظر ریخته و روی آن‌ها، بادنجان رومی خرد شده و پنیر پارمسان بریزید.

موارد مشابه

فرنی آرد برنج

دسته بندی: پیش غذا , غذای کودک
مواد مورد نیاز: آرد برنج , شیر

دستور پخت

اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست

دسته بندی: پیش غذا , خوراک
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: پنیر پارمسان , روغن زیتون , سیر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

سوپ شیر (جو و قارچ)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بلغور , خامه , شیر , قارچ , مرغ , هویج

دستور پخت

پلو مطنجنه هندی

دسته بندی: پلو , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , فلفل دلمه‌‌ای , قیسی زردآلو , کشمش , گردو , گوشت , مرغ

دستور پخت