الفته (غذای لبنانی)
مناسب برای:
شام
زمان کل: 2:00
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 1:00
موارد مورد نیاز
- سینه مرغ آب پز شده 1 عدد
- كدو، بادمجان، سیب زمینی ، هویج از هر كدام 2 عدد
- نخود پخته شده 1 لیوان
- جعفری ریز شده نصف لیوان
- پیاز رنده شده 1 عدد
- نمك و فلفل و زردچوبه كمی
- نان عربی خرد شده و سرخ شده یکی و نصفی لیوان
- ماست 2 لیوان
- سیر رنده شده نرم 2 حبه
- ارده 1 قاشق غذاخوری
- سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت
- كدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی را پوست كنده به صورت مكعبی شكل كوچك خرد كنید، سپس تمام سبزیجات را در روغن سرخ كنید.
- پیاز رنده شده را در كمی روغن سرخ كنید تا طلایی رنگ شود سپس مرغ پخته شده را خلال كرده به پیاز اضافه نمایید.
- كدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی
- به مواد كمی ادویه اضافه كرده و بگذارید قطعات مرغ كمی سرخ و طلایی رنگ شود.
- كدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی سرخ شده را با هم مخلوط كرده، در ظرف پیركسی ریخته، به طوری كه سطح ظرف را به صورت یكنواخت پُر كند، سپس مرغ را روی سطح سبزیجات به صورت یكنواخت بریزید.
- روی سطح مرغ نخود پخته شده بریزید (می توانید از كنسرو نخود نیز استفاده كنید).
- تمام مواد لازم برای سُس را با هم مخلوط كرده، روی سطح مواد ریخته، سپس روی آن ها جعفری خرد شده بپاشید.
- در آخر، روی سطح مواد، نان عربی را كه به صورت مكعبی خرد كرده و در كمی روغن سرخ كرده اید، بریزید.
موارد مشابه
شنیتسل ماهی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
آرد سوخاری
,
تخم مرغ
,
ماهی
اردک بریان با سس پرتغال
دسته بندی:
خوراک
مواد مورد نیاز:
اردک
,
روغن زیتون
,
سس خردل
,
فلفل دلمهای
,
کره
,
گوجه فرنگی
,
مرغ
خوراک بادمجان (خراسانی)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
گوجه فرنگی