قوروت (خراسان جنوبی)
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- کشک سیاه بیرجندی (قوروت) واسه هر نفر یک قاشق سوپ خوری پر
- گردو برای هر نفر 2 عدد
- پیاز 1 عدد متوسط
- نعناخشک و نمک و فلفل سیاه و دارچین به مقدار لازم
- روغن
- آب 4-5 لیوان
دستور پخت
- گردو ها و پودر قروت رو توی مخلوط کن میریزیم به همراه اول 2 لیوان آب و روی درجه کند میزاریم 6-7 دقیقه خوب خوب بچرخه و تقریبا روغن گردو در بیاد.
- تو این فاصله شما فرصت دارید توی قابلمه پیاز رو خرد خرد کنید و تفتش بدید وقتی پیاز به مرحله تغییر رنگ رسید و سبک شد بهش نعنا و نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید.
- وقتی مواد توی مخلوط کن آماده شد و رنگ بنفش تیره زیبایی گرفت میریزیم شون توی قابلمه و با اون 2 لیوان آبی که مونده هم میتونید باقی قروتها رو از دیواره مخلوط کن جمع کنید و به قابلمه اضافه کنین.
- صبر کنید تا جوش بیاد و یکی دو قل بخوره اونوقت خاموشش کنید.
- اگر دوست داشته باشید غذا تون ترش تر بشه اونو یکم بیشتر جوشش میدیم! بعد میکشیم توی کاسه!
- موقع سرو حتما روش دارچین بپاشید!