قوروت (خراسان جنوبی)

مناسب برای: شام , عصرانه , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • کشک سیاه بیرجندی (قوروت) واسه هر نفر یک قاشق سوپ خوری پر
  • گردو برای هر نفر 2 عدد
  • پیاز 1 عدد متوسط
  • نعناخشک و نمک و فلفل سیاه و دارچین به مقدار لازم
  • روغن
  • آب 4-5 لیوان

دستور پخت

  • گردو ها و پودر قروت رو توی مخلوط کن میریزیم به همراه اول 2 لیوان آب و روی درجه کند میزاریم 6-7 دقیقه خوب خوب بچرخه و تقریبا روغن گردو در بیاد.
  • تو این فاصله شما فرصت دارید توی قابلمه پیاز رو خرد خرد کنید و تفتش بدید وقتی پیاز به مرحله تغییر رنگ رسید و سبک شد بهش نعنا و نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید.
  • وقتی مواد توی مخلوط کن آماده شد و رنگ بنفش تیره زیبایی گرفت میریزیم شون توی قابلمه و با اون 2 لیوان آبی که مونده هم میتونید باقی قروتها رو از دیواره مخلوط کن جمع کنید و به قابلمه اضافه کنین.
  • صبر کنید تا جوش بیاد و یکی دو قل بخوره اونوقت خاموشش کنید.
  • اگر دوست داشته باشید غذا تون ترش تر بشه اونو یکم بیشتر جوشش میدیم! بعد میکشیم توی کاسه!
  • موقع سرو حتما روش دارچین بپاشید!

موارد مشابه

خورش طلا کوله (گیلانی)

دسته بندی: خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , گردو , گشنیز , گوشت , مرغ

دستور پخت

مانی پلو (دامغانی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , رشته پلویی , زرشک , گوشت , لپه

دستور پخت

قیمه ریزه نخودچی (اصفهانی)

دسته بندی: خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , سیب زمینی , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , روغن حیوانی , شیر

دستور پخت