خورش جگر گوسفند
زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:05
موارد مورد نیاز
- جگر سفید و قرمز.............................سیصد گرم
- پیاز ......................................2 عدد متوسط
- آب.....................................2 لیوان
- زردچوبه ، فلفل ، نمک......................به مقدار لازم
- آبغوره....................................2 قاشق سوپ خوری
- رب گوجه فرنگی......................2 قاشق غذاخوری
دستور پخت
- ابتدا پیاز را خرد میکنیم و در قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم
- بعد کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم باید پیازها طلایی بشه بعد جگر را که به صورت نگینی خرد کردید را اضافه کنید و کمی تفت بدید
- بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید بعد از 5 دقیقه تفت دادن ( شعله را زیاد نکنید رو شعله ملایم ) آب را اضافه میکنیم .
- 10 دقیقه مانده که غذا را از روی گاز بردارید آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنید .
- این غذا را می توانید با برنج هم میل کنید.
موارد مشابه
تارت تن ماهی
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
آرد
,
تخم مرغ
,
تن ماهی
,
ذرت
,
فلفل دلمهای
,
کره
ماست جوش (کمه جوش) (دامغانی)
مواد مورد نیاز:
آرد
,
بادمجان
,
گوجه فرنگی
کله جوش (سمنانی)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
کشک
قوروت بادمجان (خراسان جنوبی)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
کشک
,
گردو