بریان (اصفهان)
زمان کل: 1:30
زمان پخت: 1:000
تعداد نفرات: 5
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- گوشت سر دست و دنده 1 کیلوگرم
- پیاز درشت 1 عدد
- دارچین به مقدار لازم
- زعفران به مقدار لازم
- نعناع خشک شده مقداری
- نمک و زردچوبه به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- خلال بادام مقداری برای تزیین
دستور پخت
- آب را روی حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن می ریزیم. پیاز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقیقه می پزیم .
- پس از نیم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ می کنیم.
- گوشت را همراه با یکی دو قاشق آب آن خوب مخلوط می کنیم ( با دست مخلوط شود)
- نمک و مزه آن را امتحان می کنیم، وقتی خوب و آماده بود قالب های بریان را روی حرارت کمی داغ کرده و مقدار یک قاشق از روغن روی آبگوشت را گرفته و ته قالب می ریزیم .
- سپس رویش دارچین،زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم .
- سپس روی نان آماده شده بر می گردانیم .
- سطح روی بریان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین می کنیم.
نکته: این غذا به اسم بریونی هم مشهوره ولی بریونی به مغازه ای گفته میشه که بریون یا بریان طبخ می کند.
موارد مشابه
اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
پنیر پارمسان
,
روغن زیتون
,
سیر
,
گوجه فرنگی
باقالی خورش (گیلانی)
مواد مورد نیاز:
باقالی
,
تخم مرغ
,
شوید