واویشکا

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای: افطاری , شام

زمان کل: 1:5
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • سیر 2 عدد
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
  • آب 1/2 لیوان
  • تخم مرغ 1 عدد
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • گرد غوره به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

دستور پخت

  • ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.
  • بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.
  • گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.
  • بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.
  • در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
  • حسابی که آبدخورش کم شد اگر دوست داشتید یک
  • تخم مرغ روی غذا بشکنید. این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.

موارد مشابه

مرغ با پرتقال و ادویه فرانسوی

دسته بندی: پلو , خوراک , خورشت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پرتقال , قارچ , کالباس , مرغ

دستور پخت

دلمه بادمجان ترکی

دسته بندی: غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , پنیر پیتزا , جعفری , گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت

حلیم ماش و قمری (اصفهانی)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی , کلم قمری , گوشت , ماش

دستور پخت

کال کباب

دسته بندی: غذای محلی , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: انار , بادمجان , سبزی , سیر , گردو

دستور پخت