حلوای هویج

مناسب برای: عصرانه , میان وعده

زمان کل: 0:50
زمان پخت: 0:40
تعداد نفرات: 20
زمان آماده سازی: 0:10

موارد مورد نیاز

  • هویج اب بز شده و بوره شده 450 گرم
  • شکر 1/4 بیمانه
  • روغن 1 بیمانه
  • گلاب مقداری
  • زعفران آب شده 3ق غ
  • ارد سفید 1پیمانه

دستور پخت

  • ابتدا ارد را تفت میدهیم به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم
  • بعد روغن را اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا مایع یک دست شود
  • آرام آرام پوره هويج را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم
  • سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم
  • در انتها هم گلاب و زعفران خوب هم میزنیم تا اینکه با تکان دادن حلوا از قابلمه جدا شود تا سرد نشده تزیین کنید.

موارد مشابه

کال جوش

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: کشک , گردو , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

دلمه کلم

دسته بندی: دیگر , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کلم , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

بربسل (کردی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برگ بو , گوشت , لپه , ماست

دستور پخت

گراتن سیب زمینی

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , سیب زمینی , کره

دستور پخت