حلوای هویج

مناسب برای: عصرانه , میان وعده

زمان کل: 0:50
زمان پخت: 0:40
تعداد نفرات: 20
زمان آماده سازی: 0:10

موارد مورد نیاز

  • هویج اب بز شده و بوره شده 450 گرم
  • شکر 1/4 بیمانه
  • روغن 1 بیمانه
  • گلاب مقداری
  • زعفران آب شده 3ق غ
  • ارد سفید 1پیمانه

دستور پخت

  • ابتدا ارد را تفت میدهیم به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم
  • بعد روغن را اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا مایع یک دست شود
  • آرام آرام پوره هويج را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم
  • سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم
  • در انتها هم گلاب و زعفران خوب هم میزنیم تا اینکه با تکان دادن حلوا از قابلمه جدا شود تا سرد نشده تزیین کنید.

موارد مشابه

خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , تخم مرغ , گوشت

دستور پخت

سان چوی بو(چینی)

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: ذرت , فلفل دلمه‌‌ای , کاهو , کدو , مرغ , هویج

دستور پخت

دلمه بادمجان ترکی

دسته بندی: غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , پنیر پیتزا , جعفری , گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت

لقمه گوشتی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , جعفری , گوشت

دستور پخت