حلوای هویج
زمان کل: 0:50
زمان پخت: 0:40
تعداد نفرات: 20
زمان آماده سازی: 0:10
موارد مورد نیاز
- هویج اب بز شده و بوره شده 450 گرم
- شکر 1/4 بیمانه
- روغن 1 بیمانه
- گلاب مقداری
- زعفران آب شده 3ق غ
- ارد سفید 1پیمانه
دستور پخت
- ابتدا ارد را تفت میدهیم به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم
- بعد روغن را اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا مایع یک دست شود
- آرام آرام پوره هويج را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم
- سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم
- در انتها هم گلاب و زعفران خوب هم میزنیم تا اینکه با تکان دادن حلوا از قابلمه جدا شود تا سرد نشده تزیین کنید.
موارد مشابه
کلانه (کردی)
مواد مورد نیاز:
آرد
,
سبزی
آش شولی (یزدی)
مواد مورد نیاز:
آرد
,
چغندر
,
سبزی
,
سرکه
,
عدس
شولی کرمانی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
جو پرک
,
چغندر
,
سیب زمینی
,
سیر
,
عدس
,
نخود