حلوای هویج

مناسب برای: عصرانه , میان وعده

زمان کل: 0:50
زمان پخت: 0:40
تعداد نفرات: 20
زمان آماده سازی: 0:10

موارد مورد نیاز

  • هویج اب بز شده و بوره شده 450 گرم
  • شکر 1/4 بیمانه
  • روغن 1 بیمانه
  • گلاب مقداری
  • زعفران آب شده 3ق غ
  • ارد سفید 1پیمانه

دستور پخت

  • ابتدا ارد را تفت میدهیم به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم
  • بعد روغن را اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا مایع یک دست شود
  • آرام آرام پوره هويج را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم
  • سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم
  • در انتها هم گلاب و زعفران خوب هم میزنیم تا اینکه با تکان دادن حلوا از قابلمه جدا شود تا سرد نشده تزیین کنید.

موارد مشابه

پیراشکی سمبوسه مرغ

دسته بندی: پیش غذا , خوراک , غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , ماست , مرغ

دستور پخت

ماهی صبور

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تمر هندی , سبزی , سیر , ماهی

دستور پخت

راویولی شکم پر

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر پیتزا , تخم مرغ , جعفری , زیره , شیر , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

ته انداز بادنجان (بوشهر)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , برنج , عصاره مرغ

دستور پخت