خورش مرغ ترش (مازندرانی)

مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • مرغ 1 عدد
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • هویچ 3 عدد متوسط
  • فلفل دلمه 1 عدد بزرگ
  • آلوچه های ریز(مخصوص شمال کشور) 1 پیمانه
  • رب انار به مقدار دلخواه
  • نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه

دستور پخت

  • ابتدا مرغ را آب پز کرده و بعد سرخ میکنیم.
  • همزمان پیاز و هویچ و فلفل دلمه را که به صورت خلالی ریز کرده تفت میدهیم
  • بعد آلو های ریز را با مواد مخلوط کرده و تفت میدهیم
  • بعد رب انار را با مقداری آب و نمک و فلفل و زردچوبه با مواد مخلوط کرده و میگذاریم با هم مخلوط شود.
  • رب انار بیشتری بریزید ترش تر میشود.میتوان از رب آلوچه هم استفاده کنید.
  • بعد این مواد را کنار مرغ و داخل آب مرغ میریزیم و میگذاریم قشنگ به مرغ طعم بدهد
  • بعد تقریبا یک ساعت آماده ست و میتوانید میل کنید.

موارد مشابه

خورش دال عدس با مرغ

دسته بندی: خوراک , خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: دال عدس , سیب زمینی , سیر , مرغ

دستور پخت

خورش خلال بادام (کرمانشاه)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , زرشک , گوشت

دستور پخت

خوراک گوجه و بامیه

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: بامیه , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

میرزا قاسمی(گیلان)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , تخم مرغ , سیر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت