خورش مرغ ترش (مازندرانی)
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- مرغ 1 عدد
- پیاز 2 عدد متوسط
- هویچ 3 عدد متوسط
- فلفل دلمه 1 عدد بزرگ
- آلوچه های ریز(مخصوص شمال کشور) 1 پیمانه
- رب انار به مقدار دلخواه
- نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه
دستور پخت
- ابتدا مرغ را آب پز کرده و بعد سرخ میکنیم.
- همزمان پیاز و هویچ و فلفل دلمه را که به صورت خلالی ریز کرده تفت میدهیم
- بعد آلو های ریز را با مواد مخلوط کرده و تفت میدهیم
- بعد رب انار را با مقداری آب و نمک و فلفل و زردچوبه با مواد مخلوط کرده و میگذاریم با هم مخلوط شود.
- رب انار بیشتری بریزید ترش تر میشود.میتوان از رب آلوچه هم استفاده کنید.
- بعد این مواد را کنار مرغ و داخل آب مرغ میریزیم و میگذاریم قشنگ به مرغ طعم بدهد
- بعد تقریبا یک ساعت آماده ست و میتوانید میل کنید.
موارد مشابه
خورش خلال بادام (کرمانشاه)
مواد مورد نیاز:
بادام
,
زرشک
,
گوشت
خوراک گوجه و بامیه
مواد مورد نیاز:
بامیه
,
گوجه فرنگی
میرزا قاسمی(گیلان)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
تخم مرغ
,
سیر
,
گوجه فرنگی