خورش مرغ ترش (مازندرانی)

مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • مرغ 1 عدد
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • هویچ 3 عدد متوسط
  • فلفل دلمه 1 عدد بزرگ
  • آلوچه های ریز(مخصوص شمال کشور) 1 پیمانه
  • رب انار به مقدار دلخواه
  • نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه

دستور پخت

  • ابتدا مرغ را آب پز کرده و بعد سرخ میکنیم.
  • همزمان پیاز و هویچ و فلفل دلمه را که به صورت خلالی ریز کرده تفت میدهیم
  • بعد آلو های ریز را با مواد مخلوط کرده و تفت میدهیم
  • بعد رب انار را با مقداری آب و نمک و فلفل و زردچوبه با مواد مخلوط کرده و میگذاریم با هم مخلوط شود.
  • رب انار بیشتری بریزید ترش تر میشود.میتوان از رب آلوچه هم استفاده کنید.
  • بعد این مواد را کنار مرغ و داخل آب مرغ میریزیم و میگذاریم قشنگ به مرغ طعم بدهد
  • بعد تقریبا یک ساعت آماده ست و میتوانید میل کنید.

موارد مشابه

آش گوشت و بلغور

مناسب برای وعده: عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , بلغور , سبزی آش , عدس , کشک , گوشت , لوبیا قرمز , نخود

دستور پخت

خورشت لوبیا سبز

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوشت , لوبیا سبز

دستور پخت

بورانی هویج (کردی)

مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , ماست , نخود فرنگی , هویج

دستور پخت

آش دوغ کردی

مناسب برای وعده: میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , سبزی , سیر , ماست , نخود

دستور پخت