خورش مرغ ترش (مازندرانی)

مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • مرغ 1 عدد
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • هویچ 3 عدد متوسط
  • فلفل دلمه 1 عدد بزرگ
  • آلوچه های ریز(مخصوص شمال کشور) 1 پیمانه
  • رب انار به مقدار دلخواه
  • نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه

دستور پخت

  • ابتدا مرغ را آب پز کرده و بعد سرخ میکنیم.
  • همزمان پیاز و هویچ و فلفل دلمه را که به صورت خلالی ریز کرده تفت میدهیم
  • بعد آلو های ریز را با مواد مخلوط کرده و تفت میدهیم
  • بعد رب انار را با مقداری آب و نمک و فلفل و زردچوبه با مواد مخلوط کرده و میگذاریم با هم مخلوط شود.
  • رب انار بیشتری بریزید ترش تر میشود.میتوان از رب آلوچه هم استفاده کنید.
  • بعد این مواد را کنار مرغ و داخل آب مرغ میریزیم و میگذاریم قشنگ به مرغ طعم بدهد
  • بعد تقریبا یک ساعت آماده ست و میتوانید میل کنید.

موارد مشابه

خورش گل کلم

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: گل کلم , گوشت , لپه

دستور پخت

خورش بامیه

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بامیه , گوشت

دستور پخت

بریونی (بریانی) اصفهان

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: جگر سفید , گوشت

دستور پخت

قوروت (خراسان جنوبی)

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: کشک , گردو

دستور پخت