خورش طلا کوله (گیلانی)

دسته بندی: خورشت , غذای محلی
مناسب برای: شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • مرغ یا گوشت 1.5 کیلوگرم
  • آرد برنج 1 قاشق غذاخوری
  • آب 3 لیوان
  • جعفری خرد شده 150 گرم
  • گردو 300 گرم
  • نعنا 150 گرم
  • گشنیز 150 گرم
  • آبغوره 1 پیمانه
  • روغن 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت

  • خورشت طلا کوله را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه نمود ،اگر از مرغ استفاده نمایید به زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه می گویند.خورشت طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار دلچسب می باشد.
  • اگر از گوشت استفاده می نمایید گوشت بدون اسنخوان باشد بهتر است.گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و 3 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.
  • سبزی ها(جعفری،نعناع،گشنیز) را خوب خرد نمایید و با 4 قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ نمایید و داخل قابلمه گوشت بریزید.
  • مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید ،سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلاکوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.
  • آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورشت بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیافتد و با برنج سفید میل نمایید.

موارد مشابه

کتلت قلقلیِ تن ماهی

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد سوخاری , تخم مرغ , تن ماهی , سیب زمینی , لپه

دستور پخت

نازخاتون – غذای محلی شمالی

دسته بندی: غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , غوره , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

آش دوغ کردی

مناسب برای وعده: میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , سبزی , سیر , ماست , نخود

دستور پخت

قوروت بادمجان (خراسان جنوبی)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , کشک , گردو

دستور پخت