فتوچینی آلفردو

مناسب برای: شام , میان وعده , ناهار

زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:15

موارد مورد نیاز

  • 250 گرم پاستای فتوچینی
  • یک سینه مرغ که به دو قسمت تقسیم شده باشد
  • پیاز کوچک خلال شده
  • نصف بسته قارچ کوچک
  • دو قاشق سوپ خوری خامه غلیظ
  • دوقاشق سوپ خوری پنیر رنده شده پارمسان
  • نمک فلفل |آویشن به اندازه دلخواه

دستور پخت

  • یه قابلمه آب بریزین به آن یک قاشق نمک و ۳ قاشق روغن اضافه کنین و بگذارین جوش بیاد.
  • وقتی جوش آمد، پاستای فتو چینی را توی آب درحال جوش کم کم وارد کنید. وقتی پاستا در آب می جوشد، باید دو سه کار انجام دهید.
  • سینه های مرغ را به صورت نوار باریک برش بدهید ، اندازه این نوارها می تواند مساوی انگشت اشاره شما باشد و با کمی سیر خلال کرد ه در یک ماهیتابه که کف آنرا با روغن مایع چرب کرده روی شعله داغ بگذارید.
  • شعله داغ باشد که سینه ها آب نیندازد ، چون بعد سفت می شود. یادتان باشد که باید مرتبا هم بزنید تا نسوزد .
  • قارچ ها را هم خوب بشوید و افقی دو تا سه قطعه کنید و بعد با کمی پیاز خلال شده در یک ماهیتابه کوچک با روغن با کره یک تفت بدهید. نگذارید قارچها زیاد نرم شود.
  • سپس قارچ را به مرغ ها اضافه کنید و پس از اینکار حرارت اجاق را کاملا پایین بیآورید
  • خامه را الان می تونید کم کم اضافه کنید طوری که حرارت ماهیتابه نیوفته یکدفعه اگه خیلی غلیظ شده کمی آب داغ هم می تونید اضافه کنید. هم بزنید و بذارید کمی جا بیوفته. یعد از 5 دقیقه می تونید پنیر پارمسان هم اضافه کنید و یک دقیقه همش بزنید آمادست.

موارد مشابه

آش دوغ

مناسب برای وعده: عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی , گوشت , ماست , نخود

دستور پخت

قوروت (خراسان جنوبی)

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: کشک , گردو

دستور پخت

کیک الویه

مناسب برای وعده: پیش غذا , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , ذرت , سس سفید , سیب زمینی , مرغ , نان تست

دستور پخت

نودل و تخم مرغ

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , فلفل دلمه‌‌ای , نودالیت

دستور پخت