فتوچینی آلفردو

مناسب برای: شام , میان وعده , ناهار

زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:15

موارد مورد نیاز

  • 250 گرم پاستای فتوچینی
  • یک سینه مرغ که به دو قسمت تقسیم شده باشد
  • پیاز کوچک خلال شده
  • نصف بسته قارچ کوچک
  • دو قاشق سوپ خوری خامه غلیظ
  • دوقاشق سوپ خوری پنیر رنده شده پارمسان
  • نمک فلفل |آویشن به اندازه دلخواه

دستور پخت

  • یه قابلمه آب بریزین به آن یک قاشق نمک و ۳ قاشق روغن اضافه کنین و بگذارین جوش بیاد.
  • وقتی جوش آمد، پاستای فتو چینی را توی آب درحال جوش کم کم وارد کنید. وقتی پاستا در آب می جوشد، باید دو سه کار انجام دهید.
  • سینه های مرغ را به صورت نوار باریک برش بدهید ، اندازه این نوارها می تواند مساوی انگشت اشاره شما باشد و با کمی سیر خلال کرد ه در یک ماهیتابه که کف آنرا با روغن مایع چرب کرده روی شعله داغ بگذارید.
  • شعله داغ باشد که سینه ها آب نیندازد ، چون بعد سفت می شود. یادتان باشد که باید مرتبا هم بزنید تا نسوزد .
  • قارچ ها را هم خوب بشوید و افقی دو تا سه قطعه کنید و بعد با کمی پیاز خلال شده در یک ماهیتابه کوچک با روغن با کره یک تفت بدهید. نگذارید قارچها زیاد نرم شود.
  • سپس قارچ را به مرغ ها اضافه کنید و پس از اینکار حرارت اجاق را کاملا پایین بیآورید
  • خامه را الان می تونید کم کم اضافه کنید طوری که حرارت ماهیتابه نیوفته یکدفعه اگه خیلی غلیظ شده کمی آب داغ هم می تونید اضافه کنید. هم بزنید و بذارید کمی جا بیوفته. یعد از 5 دقیقه می تونید پنیر پارمسان هم اضافه کنید و یک دقیقه همش بزنید آمادست.

موارد مشابه

مرغ شکم پر

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: زرشک , فلفل دلمه‌‌ای , کشمش , گردو , گوجه ‌فرنگی , مرغ , هویج

دستور پخت

نودل با پنیر

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آویشن , پنیر گودا , زنجبیل , نودالیت

دستور پخت

املت فرانسوی

دسته بندی: املت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: پیازچه , تخم مرغ , ترخون , خامه

دستور پخت

قلیه ماهی (بندرعباسی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تمر هندی , شنبلیله , گشنیز , ماهی

دستور پخت