فتوچینی آلفردو
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- 250 گرم پاستای فتوچینی
- یک سینه مرغ که به دو قسمت تقسیم شده باشد
- پیاز کوچک خلال شده
- نصف بسته قارچ کوچک
- دو قاشق سوپ خوری خامه غلیظ
- دوقاشق سوپ خوری پنیر رنده شده پارمسان
- نمک فلفل |آویشن به اندازه دلخواه
دستور پخت
- یه قابلمه آب بریزین به آن یک قاشق نمک و ۳ قاشق روغن اضافه کنین و بگذارین جوش بیاد.
- وقتی جوش آمد، پاستای فتو چینی را توی آب درحال جوش کم کم وارد کنید. وقتی پاستا در آب می جوشد، باید دو سه کار انجام دهید.
- سینه های مرغ را به صورت نوار باریک برش بدهید ، اندازه این نوارها می تواند مساوی انگشت اشاره شما باشد و با کمی سیر خلال کرد ه در یک ماهیتابه که کف آنرا با روغن مایع چرب کرده روی شعله داغ بگذارید.
- شعله داغ باشد که سینه ها آب نیندازد ، چون بعد سفت می شود. یادتان باشد که باید مرتبا هم بزنید تا نسوزد .
- قارچ ها را هم خوب بشوید و افقی دو تا سه قطعه کنید و بعد با کمی پیاز خلال شده در یک ماهیتابه کوچک با روغن با کره یک تفت بدهید. نگذارید قارچها زیاد نرم شود.
- سپس قارچ را به مرغ ها اضافه کنید و پس از اینکار حرارت اجاق را کاملا پایین بیآورید
- خامه را الان می تونید کم کم اضافه کنید طوری که حرارت ماهیتابه نیوفته یکدفعه اگه خیلی غلیظ شده کمی آب داغ هم می تونید اضافه کنید. هم بزنید و بذارید کمی جا بیوفته. یعد از 5 دقیقه می تونید پنیر پارمسان هم اضافه کنید و یک دقیقه همش بزنید آمادست.
موارد مشابه
مرغ شکم پر
مواد مورد نیاز:
زرشک
,
فلفل دلمهای
,
کشمش
,
گردو
,
گوجه فرنگی
,
مرغ
,
هویج
نودل با پنیر
مواد مورد نیاز:
آویشن
,
پنیر گودا
,
زنجبیل
,
نودالیت
قلیه ماهی (بندرعباسی)
مواد مورد نیاز:
تمر هندی
,
شنبلیله
,
گشنیز
,
ماهی