ته چین مرغ
زمان کل: 2:30
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 1:30
موارد مورد نیاز
- سینه و ران مرغ به تعدادلازم
- پیاز 3 عدد متوسط
- آبلیمو 3 ق غذاخوری
- فلفل قرمز و نمک و زعفران به مقدار لازم
- برنج 5 پیمانه
- گلاب یک ق غذا خوری
- کشمش و زرشک به مقدار لازم برای میانه پلو
دستور پخت
- ابتدا سینه و ران مرغ را به صورت خام به مدت حداقل یک ساعت در پیاز و نمک و فلفل و ابلیمو میخوابانیم.
- برنج را آبکش میکنیم و سپس کف قابلمه را بعد از داغ شدن روغن مقداری زعفران و گلاب میریزیم سپس مرغها را میچینیم.من از پیازها هم لابلای مرغها استفاره میکنم چون عطر و طعم غذا رو بهتر میکنه.
- نصف برنج هارو به صورت صاف میریزیم روع مرغها به صورتی که به دیواره بچسبن. یک لایه زرشک و کشمش روی برنج ها میریزیم و مابقی برنج رو هم به همان صورت میریزیم و میگذاریم حداقل یک ساعت دم بکشد.
اگر در قابلمه چدن طبخ شود به دلیل اینکه زمان بیشتری میتوان برای پخته شدن کامل مرغ ها صرف شود مناسب تر است