پلو بریانی (هرمزگانی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 6

موارد مورد نیاز

  • برنج 4 پیمانه
  • گوشت گوساله 250گرم
  • نخود پخته شده 1پیمانه
  • سیب زمینی 2عدد
  • پیاز 1عدد
  • روغن نصف پیمانه
  • رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده
  • ادویه(نمک.فلفل سیاه. لیمو خشک.فلفل قرمز.فلفل هندی.زیره.دارچین.هل)بسته به ذائقه افراد ادویه استفاده می شود

دستور پخت

  • ابتدا برنج را آبکش کرده کنار می گذاریم
  • گوشت را در قطعه های دو سانتی میبریم و می پزیم
  • سپس در ماهیتابه روغن را گرم میکنیم و پیاز خورد شده را اضافه میکنیم
  • قبل از طلایی شدن سیب زمینی را که نگینی خورد کرده بودیم به آن اضافه میکنیم
  • در این فرصت برنج را در قابلمه ریخته میگذاریم جوش بخورد.
  • سیب زمینی ها که نرم شد گوشت پخته شده و نخود و رب و ادویه ها را اضافه میکنیم و چند دقیقه ای روی حرارت نگه می‌داریم
  • برنج را که آبکش کردیم، مواد آماده شده را لای برنج گذاشته و زعفران را اضافه کرده و می گذاریم دم بکشد.

موارد مشابه

کال جوش و بادمجان (خراسان)

مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , سیر , گردو , گوجه ‌فرنگی , ماست

دستور پخت

ته چین تن ماهی

دسته بندی: پلو , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تن ماهی

دستور پخت

بریانی ماستی

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: برنج , زنجبیل , سیر , شیر , کره , گشنیز , گوجه ‌فرنگی , گوشت , ماست

دستور پخت

قلیه ماهی (بندرعباسی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تمر هندی , شنبلیله , گشنیز , ماهی

دستور پخت