پلو بریانی (هرمزگانی)
تعداد نفرات: 6
موارد مورد نیاز
- برنج 4 پیمانه
- گوشت گوساله 250گرم
- نخود پخته شده 1پیمانه
- سیب زمینی 2عدد
- پیاز 1عدد
- روغن نصف پیمانه
- رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده
- ادویه(نمک.فلفل سیاه. لیمو خشک.فلفل قرمز.فلفل هندی.زیره.دارچین.هل)بسته به ذائقه افراد ادویه استفاده می شود
دستور پخت
- ابتدا برنج را آبکش کرده کنار می گذاریم
- گوشت را در قطعه های دو سانتی میبریم و می پزیم
- سپس در ماهیتابه روغن را گرم میکنیم و پیاز خورد شده را اضافه میکنیم
- قبل از طلایی شدن سیب زمینی را که نگینی خورد کرده بودیم به آن اضافه میکنیم
- در این فرصت برنج را در قابلمه ریخته میگذاریم جوش بخورد.
- سیب زمینی ها که نرم شد گوشت پخته شده و نخود و رب و ادویه ها را اضافه میکنیم و چند دقیقه ای روی حرارت نگه میداریم
- برنج را که آبکش کردیم، مواد آماده شده را لای برنج گذاشته و زعفران را اضافه کرده و می گذاریم دم بکشد.