پلوی کدو حلوایی
دسته بندی:
پلو
موارد مورد نیاز
- برنج ۳ پیمانه
- آب برای برنج ۴ پیمانه
- گوشت چرخ کرده بدون چربی ۵۰۰ گرم
- کدو حلوایی ۷۰۰ الی ۹۰۰ گرم
- عدس پلویی ۱ پیمانه
- پیاز سرخ شده بدون روغن ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
- نمک و شکر و فلفل سیاه و آرد به قدر کافی
- روغن مخصوص پخت برای کته ۲ قاشق غذا خوری
- روغن مخصوص سرخ برای سرخ کردن کدو به میزان لازم
دستور پخت
- برای تهیه این غذا برنج را با آب و نمک و ۲ قاشق روغن به صورت کته در آورید واز پلوپز هم میتوانید استفاده کنید.
- در فاصله عمل آمدن کته گوشت جرخ کرده را با نمک و فلفل مزه دار کرده و در صورت امکان از مولینکس برای چرخ آن استفاده کنید تا چسبندگی آن بیشتر شود.
- یک الی دو قاشق آرد به آن بزنید و خوب مالش دهید و درون ظرفی دو لیوان آب و نمک و زردچوبه بریزید و روی حرارت گذاشته وقتی جوش آمد کوفته قلقلی ریز درست کرده و در آب جوش بیندازید تا کامل بپزد و آبش جمع شده و شعله زیر آنرا خاموش کنید(بعضی به جای پختن کوفته قلقلی را سرخ میکنند شما هر جوری که دوست دارید انجام دهید .)
- کدو را چهار گوش به اندازه حبه های قند کنید و در روغن سرخ کرده و بعد از خارج کردن از روغن روی صافی یا دستمال خشک کن بریزید تا روغنش گرفته شود و بلا فاصله روی آن به مقدار دلخواه شکر بپاشید چون کدو گرم است شکر حل شده و جذب کدو میشود اگر کدو خیلی شیرین بود نیازی به این کار نیست اما اگر کدو شیرینی اش کم بود شکر اضافه کنید خوشمزه تر میشود .
- عدس را هم جداگانه با کمی نمک و آب بپزید.
- پیاز سرخ شده را به موادی که آماده کردید اضافه کنید و وقتی برنج دم کشید دردیس یک کفگیر برنج بکشید و یک کفگیر از مواد و چند بار این کار را انجام دهید تا دیس پر شود و بعد هم نوش جان کنید.
موارد مشابه
مجبوس با تن ماهی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تن ماهی
,
سیب زمینی
,
فلفل دلمهای
,
گوجه فرنگی