دمی بلغور با قیمه
دسته بندی:
پلو
زمان کل: 1:50
زمان پخت: 1:30
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- بلغورگندم دانه درشت یک پیمانه
- هویج کوچک دو عدد
- نخود یک استکان
- فلفل دلمه ای خرد شده
- سیبزمینی کوچک دو عدد
- رب گوجهفرنگی دو ق غ
- گوشت قیمه 2۰۰ گرم
- کشمش پلویی یک استکان
- آب دو و نیم پیمانه
- پیاز داغ طلایی
- روغن حیوانی
- نمک و فلفل و زردچوبه
دستور پخت
- نخود را از قبل خیس کنید و بعد نیم پز کنید .
- پیازداغ تهیه کنید و بعد زردچوبه، گوشت قیمه و رب گوجهفرنگی را اضافه، سپس هویج و سیبزمینی نگینی و فلفل دلمه ای را به مواد اضافه و حرارت را کم کنید تا بپزد .
- اکنون بلغور خیس کرده را به آب و نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و روی حرارت بگذارید.
- پس از بخار شدن تمام آب، مواد را دم کنید .
- کشمش پلویی را در روغن تفت دهید و روی دمی ریخته و سپس با گشتیز یا جعفری تزیین و سرو کنید .