پلو میگو جنوبی

دسته بندی: پلو , غذای دریایی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • برنج 3 پیمانه
  • میگو 200 گرم
  • گشنیز خرد شده دو مشت!
  • پیاز یک عدد متوسط
  • سیر دو تا سه حبه
  • آب تمر هندی یک پیمانه
  • رب یک قاشق غذاخوری
  • ادویه ماهی ، نمک ، زردچوبه ، فلفل به میزان لازم

دستور پخت

  • برای تهیه آب تمبر هندی ، تمبر هندی را در آب خیس کنید تا نرم بشه ، بعد از صافی رد کنید و از آبش استفاده کنید.
  • پیاز را خلال کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه ، سیر را له کنید و با پیازها تفت بدین ، زردچوبه به میزان لازم اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدین.
  • میگوهای پاک شده را اضافه کنید و خوب تفت بدین. ادویه ماهی هم اضافه کنید ( ادویه ماهی تنده اگر ندارین از فلفل به میزان لازم استفاده کنید. طعم این غذا باید تند باشه. )
  • یک قاشق رب را هم اضافه کنید و با این مواد تفت بدین . آب تمبر هندی را هم اضافه کنید و نمک مواد را اندازه کنید و بذارین که میگوها بپزن و آبشون کشیده شه.
  • برنج را آب کش کنید و کنار بذارین.
  • ته قابلمه ته دیگ مورد نظرتون را بچینید و به ترتیب یک لایه برنج سفید ، یک لایه گشنیز خرد شده و یک لایه مواد میگو بریزید. کمی آب دور تا دور قابلمه بریزید و بذارین برنج با حرارت ملایم بین 30 تا 40 دقیقه دم بکشه.

موارد مشابه

کوکوی سیب زمینی با تن ماهی

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , تن ماهی , سیب زمینی

دستور پخت

ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

نخود پلو با مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , زعفران , مرغ , نخود فرنگی

دستور پخت

ته چین آلو اسفناج با مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , اسفناج , برنج , تخم مرغ , زعفران , کره , ماست , مرغ

دستور پخت