پلو میگو جنوبی
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- برنج 3 پیمانه
- میگو 200 گرم
- گشنیز خرد شده دو مشت!
- پیاز یک عدد متوسط
- سیر دو تا سه حبه
- آب تمر هندی یک پیمانه
- رب یک قاشق غذاخوری
- ادویه ماهی ، نمک ، زردچوبه ، فلفل به میزان لازم
دستور پخت
- برای تهیه آب تمبر هندی ، تمبر هندی را در آب خیس کنید تا نرم بشه ، بعد از صافی رد کنید و از آبش استفاده کنید.
- پیاز را خلال کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه ، سیر را له کنید و با پیازها تفت بدین ، زردچوبه به میزان لازم اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدین.
- میگوهای پاک شده را اضافه کنید و خوب تفت بدین. ادویه ماهی هم اضافه کنید ( ادویه ماهی تنده اگر ندارین از فلفل به میزان لازم استفاده کنید. طعم این غذا باید تند باشه. )
- یک قاشق رب را هم اضافه کنید و با این مواد تفت بدین . آب تمبر هندی را هم اضافه کنید و نمک مواد را اندازه کنید و بذارین که میگوها بپزن و آبشون کشیده شه.
- برنج را آب کش کنید و کنار بذارین.
- ته قابلمه ته دیگ مورد نظرتون را بچینید و به ترتیب یک لایه برنج سفید ، یک لایه گشنیز خرد شده و یک لایه مواد میگو بریزید. کمی آب دور تا دور قابلمه بریزید و بذارین برنج با حرارت ملایم بین 30 تا 40 دقیقه دم بکشه.
موارد مشابه
کوکوی سیب زمینی با تن ماهی
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
تن ماهی
,
سیب زمینی
سوپ ماهی زعفرانی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تره فرنگی
,
جعفری
,
خامه
,
کره
,
گوجه فرنگی
,
ماهی
,
هویج