ته چین قارچ و بادمجان
دسته بندی:
پلو
موارد مورد نیاز
- برنج =3 پيمانه
- پياز سرخ شده =نصف پيمانه
- قارچ =150 گرم ( حدود 12 عدد کوچک خرد و تفت داده شده)
- زرده تخم مرغ =3 عدد
- بادمجان =3 عدد متوسط ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافي آن در يک صافي گرفته شود)
- ماست=1 پيمانه( مي توان در همه موارد بالا ، از پيمانه پلوپز استفاده کرد)
- روغن مايع=نصف پيمانه
- نمک و فلفل=به مقدار لازم
- روغن اضافي براي سرخ کردن مواد به اندازه کافي
دستور پخت
- برنج را خيس کرده ، آبکش مي کنيم و اصطلاحا" زنده بر مي داريم.
- زرده هاي تخم مرغ را با مقداري نمک و کمي زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه مي کنيم
- سپس 3 قاشق غذا خوري روغن را اضافه مي کنيم تا برنج ها به هم نچسبد.
- حدودا" يک سوم از برنج آبکش شده را در مايع ته چين مي ريزيم ؛ اين مخلوط نبايد زياد شل يا سفت باشد .
- ته قابلمه تفلون را چرب مي کنيم ( 2 قاشق غذا خوري ) از مايع ته چين آماده شده کف آن مي ريزيم ، مواد ريخته شده را با ته قاشق کاملا" صاف مي کنيم سپس بادمجان سرخ شده را روي قسمت زعفراني قرار مي دهيم ، بعد دوباره مقداري برنج سفيد روي قارچ سرخ شده با کمي آب ليمو ( براي اين که سفيد بماند) مي ريزيم ، روي آن قارچ پياز سرخ کرده ريخته و در آخر بقيه برنج سفيد را مي ريزيم و با پشت قاشق کاملا" صاف مي کنيم و فشار مي دهيم.
- قابلمه را روي گاز با شعله زياد قرار مي دهيم ، هنگامي که صداي روغن به گوش رسيد شعله را کم کرده ، يک شعله پخش کن مي گذاريم تا به مدت 40 دقيقه دم بکشد . پس از اينکه کاملا" پخت ، روي آن را با پياز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئين مي کنيم.
موارد مشابه
ته چین میگو
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سیب زمینی
,
شوید
,
گرد لیمو
,
گوجه فرنگی
,
میگو