ته چین قارچ و بادمجان

دسته بندی: پلو
مناسب برای: شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • برنج =3 پيمانه
  • پياز سرخ شده =نصف پيمانه
  • قارچ =150 گرم ( حدود 12 عدد کوچک خرد و تفت داده شده)
  • زرده تخم مرغ =3 عدد
  • بادمجان =3 عدد متوسط ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافي آن در يک صافي گرفته شود)
  • ماست=1 پيمانه( مي توان در همه موارد بالا ، از پيمانه پلوپز استفاده کرد)
  • روغن مايع=نصف پيمانه
  • نمک و فلفل=به مقدار لازم
  • روغن اضافي براي سرخ کردن مواد به اندازه کافي

دستور پخت

  • برنج را خيس کرده ، آبکش مي کنيم و اصطلاحا" زنده بر مي داريم.
  • زرده هاي تخم مرغ را با مقداري نمک و کمي زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه مي کنيم
  • سپس 3 قاشق غذا خوري روغن را اضافه مي کنيم تا برنج ها به هم نچسبد.
  • حدودا" يک سوم از برنج آبکش شده را در مايع ته چين مي ريزيم ؛ اين مخلوط نبايد زياد شل يا سفت باشد .
  • ته قابلمه تفلون را چرب مي کنيم ( 2 قاشق غذا خوري ) از مايع ته چين آماده شده کف آن مي ريزيم ، مواد ريخته شده را با ته قاشق کاملا" صاف مي کنيم سپس بادمجان سرخ شده را روي قسمت زعفراني قرار مي دهيم ، بعد دوباره مقداري برنج سفيد روي قارچ سرخ شده با کمي آب ليمو ( براي اين که سفيد بماند) مي ريزيم ، روي آن قارچ پياز سرخ کرده ريخته و در آخر بقيه برنج سفيد را مي ريزيم و با پشت قاشق کاملا" صاف مي کنيم و فشار مي دهيم.
  • قابلمه را روي گاز با شعله زياد قرار مي دهيم ، هنگامي که صداي روغن به گوش رسيد شعله را کم کرده ، يک شعله پخش کن مي گذاريم تا به مدت 40 دقيقه دم بکشد . پس از اينکه کاملا" پخت ، روي آن را با پياز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئين مي کنيم.

موارد مشابه

ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , برنج , چغندر , سیب زمینی , گوشت

دستور پخت

آلبالو پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلبالو , برنج , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

کیک برنجی(غذای کره ای)

دسته بندی: پلو , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , برنج

دستور پخت

ته چین قارچ و مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , زرشک , زعفران , قارچ , ماست , مرغ

دستور پخت