سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • شیر 4 پیمانه
  • برنج خیس کرده 4 پیمانه
  • روغن حیوانی یا کره به میزان لازم
  • گلاب و عرق هل دو قاشق

دستور پخت

  • شیر رو داخل قابلمه بریزین تا داغ بشه و هنگام جوشیدن برنج رو داخلش بریزین و بذارین بجوشه . وقتی جوشید روغن و یا کره رو اضافه کنین . وقتی برنج دیگه خشک شد و آب یا سیری داخلش نبود ، دم کنین .
  • اگه هنوز برنج نپخته بود میتوین کمی دیگه بهش شیر و در این هنگام عرق هل رو اضافه کنین . پس از دم کردن برنج مراقب باشین که بیش از بیست دقیقه نمونه . این کته زود ته دیگ میبنده و ته دیگ خوشرنگی هم میشه . پس از کشیدن در دیس ، با خلال پسته تزیین وسرو کنین .

نکات : این پلو برای چهارشنبه سوری همراه با خرما و روغن حیوانی و کشمش سرو میشود .
در صورت مصرف هل و گلاب .. خورش مصرفی میتونه مثل فسنجان یا خورش هویج و خلال بادام و خلال پسته و بطور کل خورش هایی باشه که بیشتر به صورت شیرین مصرف میشه .

موارد مشابه

آش شولی (یزدی)

مناسب برای وعده: افطاری , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , چغندر , سبزی , سرکه , عدس

دستور پخت

ته انداز بادنجان (بوشهر)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , برنج , عصاره مرغ

دستور پخت

آش پیازی

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: آرد , رب انار , روغن حیوانی , سبزی , شیر

دستور پخت

گوزلمه (ارومیه)

مناسب برای وعده: شام , صبحانه , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , ماست

دستور پخت