کلم پلو
دسته بندی:
پلو
موارد مورد نیاز
- برنج 1 كیلو
- كلم1 تا 5/1 كیلو
- گوشت چرخ كرده نیم كیلو
- یك قاشق چایخوری زعفران ساییده
- پیاز سرخ شده 3 قاشق سوپخوری
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
- روغن 150 گرم
- کمی آبلیمو یا آب نارنج
- كمی زیره
- سركه 3-2 قاشق سوپخوری
- نمك و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت
- برنج را شسته و آن را از قبل خیس می كنیم
- گوشت را با 2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده تفت می دهیم
- سپس رب گوجه فرنگی و نمك و فلفل و در صورت دلخواه آب لیمو یا آب نارنج را به آن افزوده و گوشت را با 2 لیوان آب می بپزیم تا آب آن كاملاً كشیده شود
- كلم را به صورت رشته های باریك خرد می كنیم و در قابلمه تقریباً بزرگی همراه با مقداری آب و سركه می گذاریم چند جوش زده تا بوی كلم از بین برود
- سپس آن را آبكش كرده، با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم و گوشت و زعفران حل شده را هم اضافه می كنیم
- بعد از آبكش كردن برنج، گوشت و كلم را با زیره در لابلای آن می ریزیم و مقداری روغن روی برنج ریخته، صبر می كنیم تا با شعله ملایم دم بكشد