استامبولی پلو
دسته بندی:
پلو
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- برنج ۲ پیمانه
- سیب زمینی متوسط ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
- سیر ۱ حبه
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- پیاز یک عدد متوسط
دستور پخت
- برنج را میشوییم در قابلمه همراه مقداری آب و نمک روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید.
- سیب زمینی نگینی خرد کرده و آن را کمی روغن تفت میدهیم و کنار می گذاریم.
- پیاز را خرد کرده و در روغن باقیمانده سیبزمینی تفت میدهیم.
- سیر را له میکینم و همراه با پیاز در مدت کمی با پیاز تفت میدهیم و به آن رب اضافه میکنیم (چون سیر سریع میسوزد بیشتر از 10-15 ثانیه طول نکشد)
- سیب زمینی که سرخ شده بود را با کمی زرد چوبه و فلفل به سسمان اضافه میکنیم و هم میزنیم.
- برنج که جوش آمد سس را به آن اضافه میکنیم. .آب برنج که تبخیر شد آن را دم میکنیم و حدودا یک ربع بیست دقیقهای منتظر میمانیم تا دم بکشد.
- این غذا با ترشی یا سالاد شیرازی بسیار خوشمزهاست.