استامبولی پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای: شام , ناهار

زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • برنج ۲ پیمانه
  • سیب زمینی متوسط ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
  • سیر ۱ حبه
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • پیاز یک عدد متوسط

دستور پخت

  • برنج را می‌شوییم در قابلمه همراه مقداری آب و نمک روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید.
  • سیب زمینی نگینی خرد کرده و آن را کمی روغن تفت می‌دهیم و کنار می گذاریم.
  • پیاز را خرد کرده و در روغن باقیمانده سیب‌زمینی تفت می‌دهیم.
  • سیر را له می‌کینم و همراه با پیاز در مدت کمی با پیاز تفت می‌دهیم و به آن رب اضافه می‌کنیم (چون سیر سریع می‌سوزد بیشتر از 10-15 ثانیه طول نکشد)
  • سیب زمینی که سرخ شده بود را با کمی زرد چوبه و فلفل به سس‌مان اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
  • برنج که جوش آمد سس را به آن اضافه می‌کنیم. .آب برنج که تبخیر شد آن را دم می‌کنیم و حدودا یک ربع بیست دقیقه‌ای منتظر می‌مانیم تا دم بکشد.
  • این غذا با ترشی یا سالاد شیرازی بسیار خوشمزه‌است.

موارد مشابه

کباب پلو

دسته بندی: پلو , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , جعفری , فلفل دلمه‌‌ای , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

کته استامبولی

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سیب زمینی , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , برنج , چغندر , سیب زمینی , گوشت

دستور پخت

ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت