کته استامبولی

دسته بندی: پلو
مناسب برای: شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • برنج دو پیمانه
  • گوجه فرنگی سه عدد بزرگ
  • سیب ‌زمینی یک عدد بزرگ
  • پیازداغ یک قاشق غذاخوری
  • کره 30 گرم
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت

  • ابتدا گوجه فرنگی‌ ها را پوست کنده و خرد می ‌کنیم و با پیاز داغ و روغن یا کره درون قابلمه ریخته و نمک و زردچوبه و یک لیوان آب را به آن اضافه می کنیم.
  • این مخلوط را روی حرارت ملایم به مدت پانزده دقیقه می ‌گذاریم تا گوجه‌ فرنگی ها پخته شود.
  • سپس سیب ‌زمینی را پوست کنده و خرد کرده و به مواد اضافه می ‌کنیم و بعد برنج را که خوب شستیم به همراه یک لیوان دیگر آب به آن‌ ها اضافه می ‌کنیم.
  • ابتدا حرارت را زیاد کرده تا به‌ جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می ‌کنیم تا برنج بپزد.
  • اگر مقدار آب آن کم بود، خیلی کم آب اضافه می‌ کنیم. دقت کنید در ریختن آب خست به‌ خرج دهید تا کته شما شل نشود.
  • وقتی آب برنج خشک شد حرارت را کم می ‌کنیم تا کته به مدت چهل دقیقه دم بکشد

موارد مشابه

پلو ماهی قالبی

دسته بندی: پلو , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , روغن زیتون , سبزی پلو , ماهی

دستور پخت

پلوی گل کلم

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , گل کلم

دستور پخت

زیره پلو (کرمانی)

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , زیره

دستور پخت

اسلامبولی پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت