آلبالو پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 3:30
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 2:30

موارد مورد نیاز

  • آلبالو ۵/۰ کیلو
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
  • برنج ۴ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل وزردچوبه و دارچین به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

دستور پخت

  • ابتدا سر و دم آلبالو ها را کنده و هسته آنها را در می آوریم و لا به لای آنها شکر میریزیم و میگذاریم روی حرارت ملایم تا آرام آرام بپزد.
  • مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست دارید شیرین تر باشد شکر بیشتر و اگر ترش تر دوست دارید شکر کمتری بریزید. پیاز را در گوشت چرخکرده رنده کرده و مقداری هم نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و سپس آن را به صورت کوفته قلقلی های ریز در می آوریم و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم وقتی کمی سرخ شدند مقداری دارچین روی آن می پاشیم و بعد از یکی دو دقیقه کوفته ها را از روی حرارت برمیداریم.
  • برنج را هم آبکش می کنیم و سپس کف قابلمه مورد نظر را سیب زمینی یا نان گذاشته مقداری روغن مایع و کمی هم از شربت آلبالویی که آماده کرده ایم می ریزیم. سپس یک لایه برنج یک مقدار از کوفته ها و یک مقدار از آلبالو (بدون آب) میریزیم و همینطور ادامه می دهیم تا کل مواد تمام شود.
  • سپس دو سه قاشق از شربت را روی برنج ریخته و با حرارت متوسط روی اجاق گاز میگذاریم تا برنج بخار کند بعد از اینکه بخار کرد نصف استکان از شربت را روی برنج ریخته حرارت را کم کرده و میگذاریم تا دم بکشد. برای تزئین می توانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید.

موارد مشابه

میگو پلو

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , شنبلیله , گشنیز , میگو

دستور پخت

مرصع پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , برنج , پسته , زرشک , کشمش , گردو , مرغ

دستور پخت

ته دیگ سیب زمینی

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , زعفران , سیب زمینی

دستور پخت

ته چین قارچ و بادمجان

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , برنج , تخم مرغ , قارچ , ماست

دستور پخت