خوراک مرغ و برنج رژیمی

دسته بندی: پلو , خوراک
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:20
تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • آب گوشت یا مرغ1 فنجان
  • سس سویای کم نمک 2 قاشق سوپخوری
  • زنجبیل خرد شده1 قاشق سوپخوری
  • سرکه ی برنج یا خرما 2 قاشق چایخوری
  • شکر 2 قاشق چایخوری
  • کنسانتره ذرت 2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
  • سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان 1/5 پوند
  • موسیر پوست کنده شده و قطعه شده 2 عدد
  • برنج پخته شده و سرخ شده 2 فنجان
  • کلم بروکلی بخارپز شده 1 بوته

دستور پخت

  • در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  • در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرمنگهدارید.
  • در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد.
  • غذا آماده است و ‌می‌توانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.

موارد مشابه

ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

نخود پلو با مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , زعفران , مرغ , نخود فرنگی

دستور پخت

ته چین آلو اسفناج با مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , اسفناج , برنج , تخم مرغ , زعفران , کره , ماست , مرغ

دستور پخت

ته چین آلبالو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلبالو , برنج , تخم مرغ , زعفران , شکر , کره , گوشت چرخ‌کرده , ماست

دستور پخت