ته چین گوشت
زمان کل: 6:00
زمان پخت: 5:00
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 1:00
موارد مورد نیاز
- گوشت گوسفندی به اندازه لازم
- برنج 4پیمانه
- پیاز ریز خورد شده 1 عدد متوسط
- کشمش به دلخواه
- مواد لازم برای ادویه:گرد غوره 2قاشق
- پودر زیره سبز 1قاشق
- زرد چوبه نصف قاشق
- نمک و فلفل به میزان لازم
- سماغ نصف قاشق
- پودر پیاز نصف قاشق
دستور پخت
- ابتدا برنج را در آب میپزیم و کمی زود تر برنج را آبکش میکنیم.
- سپس مواد ادویه را مخلوط میکنیم.
- پس از گذاشتن ته دیگ در قابلمه 1دوم برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصف پیاز ریز شده را پهن میکنیم.
- سپس کمی ادویه روی پیاز میپاشیم.
- گوشت های خرد شده را ادویه میزنیم تا رنگ گوشت دیده نشود و سپس آنرا روی برنج و پیاز میچینیم.
- باقی مانده پیاز را روی گوشت ریخته و برنج را روی گوشت میریزیم تا روی گوشت را کاملا بپوشاند.
- بعد برنج را دم میکنیم بعد از بالا آمدن دم برنج میگذاریم به مدت 5 ساعت با حرارت کم بپزد.
- کشمش را شسته 1 پیاز کوچک را نگینی خورد کرده سرخ میکنیم به همراه زردچوبه و کشمش هارا به همراه پیاز سرخ کرده کنار برنج درون قابلمه میزاریم تا غذا حاضر شود.
موارد مشابه
ته انداز بادنجان (بوشهر)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
برنج
,
عصاره مرغ
آش دوغ
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سبزی
,
گوشت
,
ماست
,
نخود