لپه پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای: شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • برنج شش پيمانه
  • لپه يك و نيم پيمانه
  • گوشت گوسفندي 750 گرم
  • پياز يك عدد
  • روغن مايع سه قاشق غذاخوري
  • كره 50 گرم
  • زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

دستور پخت

  • گوشت را ريز خرد كرده و با پياز خلال شده و روغن تفت مي‌‌دهيم.
  • سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه كرده و با حرارت ملايم گوشت را مي‌‌پزيم.
  • لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه مي‌‌كنيم تا 10 دقيقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگيرد.
  • برنج را آبكش مي‌‌كنيم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمك مخلوط كرده و لابه‌لاي برنج آبكشي مي‌‌ريزيم و دم مي‌كنيم. وقتي برنج به بخار افتاد كره آب‌شده را نيز روي آن اضافه مي‌‌كنيم.اگر كره يا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه كنيم برنج، كره و روغن را جذب نكرده و ته قابلمه مي‌‌رود.
  • براي ته ديگ مي‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق كره و يك قاشق زعفران آب‌شده را با مقداري برنج مخلوط كرده ته قابلمه ريخته و صاف مي‌‌كنيم.

موارد مشابه

ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , برنج , چغندر , سیب زمینی , گوشت

دستور پخت

مرغ با پرتقال و ادویه فرانسوی

دسته بندی: پلو , خوراک , خورشت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پرتقال , قارچ , کالباس , مرغ

دستور پخت

کلم پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کلم , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

برنج مخلوط با سبزیجات و مرغ عربی

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برگ بو , برنج , سیب زمینی , سیر , عدس , فلفل دلمه‌‌ای , گشنیز , گوجه ‌فرنگی , مرغ , نخود فرنگی , هویج

دستور پخت