لپه پلو
دسته بندی:
پلو
موارد مورد نیاز
- برنج شش پيمانه
- لپه يك و نيم پيمانه
- گوشت گوسفندي 750 گرم
- پياز يك عدد
- روغن مايع سه قاشق غذاخوري
- كره 50 گرم
- زعفران دمكرده دو قاشق غذاخوري
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
دستور پخت
- گوشت را ريز خرد كرده و با پياز خلال شده و روغن تفت ميدهيم.
- سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه كرده و با حرارت ملايم گوشت را ميپزيم.
- لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه ميكنيم تا 10 دقيقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگيرد.
- برنج را آبكش ميكنيم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمك مخلوط كرده و لابهلاي برنج آبكشي ميريزيم و دم ميكنيم. وقتي برنج به بخار افتاد كره آبشده را نيز روي آن اضافه ميكنيم.اگر كره يا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه كنيم برنج، كره و روغن را جذب نكرده و ته قابلمه ميرود.
- براي ته ديگ ميتوان دو زرده تخممرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق كره و يك قاشق زعفران آبشده را با مقداري برنج مخلوط كرده ته قابلمه ريخته و صاف ميكنيم.
موارد مشابه
ته چین تن ماهی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تن ماهی
هویج پلو با تن ماهی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تن ماهی
,
سیب زمینی
,
هویج