ته چین تن ماهی
زمان کل: 1:30
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- برنج =۳ پیمانه
- سبزی ( گشنیز _ شوید _ شنبلیله )= ۳۵۰ گرم
- ماست چکیده= ۱ پیمانه
- تخم مرغ =۳ عدد
- تن ماهی =۲ عدد
- روغن
- پیاز داغ
- سماق _زرد چوبه _ نمک – فلفل= به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا برنج را دم میکنیم و کمی زنده تر از اجاق برمیداریم . سپس ته ظرفمان را چرب کرده و تمامی مواد به جز تن ماهی را با برنج مخلوط میکنیم در و نصفش را ظرف میریزیم و بعد تن ماهی را به آن اضافه نموده و دوباره رویش را با مواد می پوشانیم و به مدت یک تا یک و نیم ساعت در فر قرار میدیم.
موارد مشابه
قلیه ماهی (بندرعباسی)
مواد مورد نیاز:
تمر هندی
,
شنبلیله
,
گشنیز
,
ماهی