دمپخت گوجه

دسته بندی: پلو , غذای سنتی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 2:00
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 1:15

موارد مورد نیاز

  • برنج ایرانی: 2 پیمانه
  • گوجه متوسط نگینی خرد شده: 3عدد
  • مرغ: 250 گرم
  • پیاز: یک عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • روغن:3 قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
  • آب : یک کاسه

دستور پخت

  • ابتدا مرغ را خرد کرده و در روغن خوب سرخ می کنیم (بهتر است شعله گاز زیاد باشد)
  • سپس مرغ ها برداشته و شعله گاز را کم نموده و در روغن باقی مانده پیاز را که از قبل نگینی خرد کرده ایم سرخ می کنیم .
  • نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه و کمی تفت می دهیم بعد گوجه ها را به آنها اضافه میکنیم صبر میکنیم کمی بجوشد وقتی گوجه ها نرم شدند رب را اضافه نموده و هم میزنیم .
  • سپس مرغ های سرخ شده را اضافه کرده و آب را میریزیم و در قابلمه را گذاشته و ده دقیقه صبر میکنیم تا با شعله زیاد به جوش آید
  • سپس برنج را که از فبل خیس کرده ایم را به آن اضافه نموده و میگذاریم که آب برنج کم شده و برنج آماده دم کردن شود بعد دم کنی و سر طرف را روی ظرف گذاشته و میگذاریم با شعله ملایم 3 ربع دم بکشد.

موارد مشابه

الویه رژیمی

دسته بندی: خوراک , غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , روغن زیتون , سیب زمینی , ماست چکیده , مرغ , نخود فرنگی , هویج

دستور پخت

کمه جوش(ماست جوش)خراسانی

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , کمه , گوجه ‌فرنگی , ماست چکیده

دستور پخت

سر گنجشکی

دسته بندی: خوراک , خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوشت چرخ‌کرده , هویج

دستور پخت

کدو عدس

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: عدس , کدو حلوایی

دستور پخت