انار پلو
دسته بندی:
پلو
زمان کل: 0:30
زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:10
موارد مورد نیاز
- برنج: دو پیمانه
- انار دانه شده: یک و نیم پیمانه
- خلال پسته: یک سوم پیمانه
- گشنیز تازه خرد شده: یک پیمانه
- پودر تخم گشنیز: یک قاشق مربا خوری
- کشمش پلویی: نصف پیمانه
- زعفران: به مقدار لازم
دستور پخت
- برنج را با آب و نمک خیس کرده، بگذارید روی اجاق تا بجوشد. سپس به روش معمول آبکش کنید.
- خلال پسته و انار و کشمش و گشنیزها را را با یکدیگر مخلوط کنید
- هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتاً اجازه دهید برنج دم بکشد.
- هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
برای شب یلدا میتونید از این غذای خوشمزه استفاده کنید. البته به شرطی که پلو ماهی نگذاشته باشید!!
موارد مشابه
پلو میگو جنوبی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تمر هندی
,
سیر
,
گشنیز
,
میگو
مجبوس با تن ماهی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تن ماهی
,
سیب زمینی
,
فلفل دلمهای
,
گوجه فرنگی