ته دیگ سیب زمینی

دسته بندی: پلو
مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

تعداد نفرات: 5

موارد مورد نیاز

  • سیب زمینی: 2 عدد
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • برنج آبکش شده : 5 پیمانه

دستور پخت

  • سیب زمینی را رنده کنید سپس نمک و فلفل و زعفران به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
  • قابلمه را روی حرارت متوسط قراردهید و روغن را داغ کنید و سیب زمینی ها را کف ظرف بریزید و با قاشق کاملا صاف کنید.
  • حدود یک دقیقه صبر کنید و قابلمه را با دستگیره بلند کنید و روغن داخل ظرف را کمی حرکت دهید تا کاملا روی سیب زمینی حرکت کند
  • سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید و در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. زیر حرارت را پس از 10 دقیقه کم کنید. تا ته دیگ به آرامی برشته شود.
  • با برگ ریحان و مغز تخمه آفتابگردان تزیین کنید.

موارد مشابه

ته چین قارچ و مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , زرشک , زعفران , قارچ , ماست , مرغ

دستور پخت

پلو پرده ای اسفناج با مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , اسفناج , بادام , برنج , روغن حیوانی , زرشک , کشمش , مرغ

دستور پخت

میگو پلو

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , شنبلیله , گشنیز , میگو

دستور پخت

برنج قرمز

دسته بندی: پلو , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , پابریکا , سس سویا , قارچ , کلم , هویج

دستور پخت