ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 3:00
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 2:00

موارد مورد نیاز

  • گوشت تازه بره نیم کیلو
  • برنج 6 پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • گرد لیمو 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • کشمش 100گرم
  • زعفران 1 قاشق غذا خوری برای تزیین
  • روغن به میزان لازم

دستور پخت

  • برنج را به مدت 2 ساعت در آب و نمک میگذاریم تا خیس بخورد.
  • سپس برنج را میجوشانیم تا نیم پز شود.
  • گوشت را به صورت ورقه های نازک برش میدهیم و فلفل و نمک و گرد لیمو را لا به لای ورقه های گوشت میریزیم و پیاز را هم به صورت نگینی خورد میکنیم و لابه لای گوشت میریزیم.
  • کشمش را به مدت نیم ساعت خیس میکنیم.
  • ته قابلمه رابا روغن چرب میکنیم و مقداری از برنج (4-5 کفگیر)را در کف قابلمه میریزیم و گوشتی که از قبل آماده کردیم (به صورت خام) روی برنج میگذاریم و بقیه برنج را روی گوشت ها میریزیم.گوشه ای از قابلمه کشمش ها را روی برنج میریزیم تا همراه برنج دم بکشد.
  • یک فنجان آب درون قابلمه برنج میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد.

موارد مشابه

آلبالو پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلبالو , برنج , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

میگو پلو

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , شنبلیله , گشنیز , میگو

دستور پخت

بز قورمه (کرمانی)

دسته بندی: خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گردو , گوشت , نخود

دستور پخت

حلوای هویج

مناسب برای وعده: عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , هویج

دستور پخت